Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sunderby SK Dam DIV 3

Följ

Dam DIV 3

Följ oss för uppdateringar
Följ
Sunderby SK
Fotboll
Dam DIV 3

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 1 maj 2022 Elisabeth Selberg

  Hej och tack för dagens match! Dock måste jag påpeka att ni mötte Notvikens IK och inte Notvikens IK DFF som det står i er kalender. NIKDFF är en helt annan förening med annat organisationsnr. Vi har inget med den föreningen att göra.
  Mvh Elisabeth Selberg Notvikens IK damlag

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 aug 2020 Roland Aspviken

  Hej.
  Kan jag komma och fotografera på er match mot FC Norrsken imorgon fredag? Med tanke på coronadirektiven så måste jag fråga först. Jag är amatörfotograf med fotboll som främsta motiv och publicerar det mesta på sociala medier. Här från en match på Byvallen ifjol. https://www.instagram.com/p/B04sntvoAnG/?igshid=1xf34x7exkyym

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 jun 2019 Patricia Heredia

  Tack Mona, det blev missförstånd. Jag vet att vi inte är med i UFF, tänkte om det fortfarande är så att det inte är andra matcher utöver den som ligger i schemat ska spelas för U17. Jag planerar att vara i Umeå och Emilia ska vara med i den mån det går och då behöver vi ha koll på alla ev ä. matchtider sen helgen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 jun 2019 Mona Mörsare

  Patricia vi är inte med i UFF.

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 jun 2019 Patricia Heredia

  Stämmer det att det endast är en div 3 match under UFF helgen?

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 maj 2019 Christina Lundqvist

  Hej igen!
  Vi ändrar oss och kör ett nytt lotteri imorgon ~ det var ju så poppis idag så varför inte surfa på vågen en dag till 😊?!
  Det var ganska många som glömt lämna in sina priser så nu får ni en ny chans ~ lämna på Sundis så tidigt som möjligt på morgonen så hoppas vi på fortsatt god tur💰!

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 maj 2019 Ann Nilsson

  Vilken dag! Sol, glada barn och lite fotboll också. Alla som har varor kvar hemma från SSC tar med det till Sundis imorgon. Förutom familjen Åströms frysta korvbröd. 😊
  Om klämmackorna tar slut kan vi köpa från LSC.

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 maj 2019 Mona Mörsare

  Wow vad roligt Christina,bra jobbat :)
  Vi är ett gäng föräldrar här som tror vi kan sätta ihop ett lotteri till imorgon, jag kollar vad vi får ihop!

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 maj 2019 Christina Lundqvist

  Hej!
  Vilken solig dag på Sundis🌞! Alla 200 lotter har sålt slut & därmed också priserna ~ endast några buffar kvar! Rolig försäljning med många glada och nöjda vinnare (& god förtjänst)!
  Nu har vi plockat ihop lotteriet. Du som skulle haft det på arbetsschemat blir inte ledig utan hjälper till på andra ställen. Barnaktiviteter med ansiktsmålning mm eller i grillen där det stundvis varit ont om folk idag!

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 maj 2019 Ann Nilsson

  Vi har tillgång till ishallsfiket med kyl och kyldisk. Det är fler lag på lördag och erfarenhetsmässigt är det mer publik när pojkarna spelar. Så det gör absolut inget om det är mer fika på lördag än söndag. Jag skrev ”gärna” dvs inget måste. Några tar till lördag och några tar till söndag. Brukar bli bra

  Rapportera

  Rapportera