Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sunderby SK Hockey P-13
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Sunderby SK Hockey P-13.
Hockey P-13
Följ oss för uppdateringar
Föreningen har fått ett föreläggande av kommunen kring städningen i köket och har därför tagit fram en tydlig rutin. Detta kommer sättas upp i fiket också, viktigt att alla läser igenom denna och att vi hjälps åt att se till att det följs.
Livsmedelshygien – Sunderby ishall
Gäller vid match, sammandrag, cup och föreningens försäljning.
1. Ansvar
Lagledare/arrangör ansvarar för att rutinen följs.
Städning sker enligt befintliga städdokument som finns uppsatta i ishallen.
2. Personlig hygien
Endast friska personer får hantera mat.
Inga smycken eller klockor på händer/armar.
Tvätta händerna före arbetspass och vid behov (t.ex. sopor, toalett, pengar).
Handsprit ska finnas för personal och kunder.
Sår ska täckas med plåster + handske; infekterat sår = får ej hantera mat.
Vid hantering av oförpackad mat: använd handskar eller redskap.
3. Livsmedelshantering
Kylvaror
Ska förvaras i kylskåp under hela försäljnigen
Oförpackad mat
Använd tång, papper eller handskar – undvik direkt handkontakt.
Allergi & märkning
Innehåll ska kunna uppges (spara förpackningar eller lista hembakat).
Förvara allergianpassade produkter åtskilda.
Produkter med nötter får inte säljas.
Datum
Mat får inte säljas efter sista förbrukningsdag.
Sopor
Placera sopkärl en bit från livsmedel.
Byt handskar efter kontakt med sopor/toalett.
4. Grillvagnen (hygienregler)
Tvätta händer innan arbetspass; handsprit ska vara framme.
Använd alltid engångshandskar vid hantering av oförpackad mat.
Byt handskar när du lämnat vagnen och kommer tillbaka.
Kylvaror ska hållas kalla.
Spara förpackningar för att kunna visa ingredienser.
Servering
Hamburgare: genomstekta, separata redskap för rått/tillagat.
Korv: håll 60–70°C, hantera med tång.
Toast: förvaras i kyl, värms i klämgrill.
5. Efter försäljning (livsmedel)
Inga livsmedel får lämnas kvar i ishallen eller grillvagnen.
Alla råvaror, hembakat, dryck och toppings tas med hem.
Använda trasor och engångshandskar slängs.
| Träning | 23 nov, 12:30 |
| Fyspass | 24 nov, 16:50 |
| Träning | 24 nov, 18:00 |
| Träning | 28 nov, 16:00 |
| Luleå Hockey 2 (borta) | 29 nov, 10:45 |
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera