Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro SK Ungdom F-P2012 Vit
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Örebro SK Ungdom F-P2012 Vit.
F-P2012 Vit
Följ oss för uppdateringar
Hej,
Martin och Felix. Skriv nedan vem det är som jobbar era pass och mobilnummer till den personen. Tack.
Slutgiltigt arbetsschema Select Cup:
Följande pass och tider + kontaktuppgifter gäller:
Alla arbetspass är på Trängen IP.
Grill lördag 18 oktober
Pass 1: 10.00-13.00
Sasha: Oksana 073-477-87-64
Pass 2: 13.00-16.00
Pontus (farfar) 070–339 76 41
Kiosk lördag 18 oktober:
Pass 1: 07.00-10.00
Jonte: Anna 070-284 75 12
Pass 2: 10.00-13.45
Vilmer: Ulf 0706003177
Martin: Jhonathan 0720852006
Pass 3: 13.45- 17.30
Jack: Louise 0737071203
Felix: Samad Sino
Pass 4: 17.30-21.00
Theo: Camilla 070-421 77 70
Benjamin: Nadia 0702322001
Grill söndag 19 oktober:
Pass 1: 10.00-13.00
Mons: Martin 0706708217
Pass 2: 13.00-16.00
Thanh: Diem 076 288 98 77
Kiosk söndag 19 oktober:
Pass 1: 06.30-09.30
Sixten, Carl 0705680321
Pass 2: 09.30-12.30
Mons: Johanna 0706708217
Roy: Frida 0730-43 16 73
Pass 3: 12.30-15.30
Mohamed: Gurre 0760908369
Filip: Christian 0707791979
Pass 4: 15.30-18.30
Carl: Anna 070-2644803
William: Henrik 073-447 09 15
Kiosk beskrivning:
Första passet: När du börjar att fylla på, börja alltid med att koka kaffe. I korgarna lägger man bullar och donuts, ha servetter under. Bananer får läggas där det finns plats. Sätt gärna upp fler skyltar. Fyll på likt bilden. Se till så att det ser ordentligt påfyllt ut.
När du jobbar i kiosken är det viktigt att:
• Det ser påfyllt ut, tar något slut – fyll på med annat som ni har.
• Se alltid till att det finns tillräckligt med kaffe.
• Fråga hallchefen om vart det finns fler varor att fylla på med, håll koll så inget tar slut. Om något börjar ta slut informerar ni hallchefen om detta.
• Börja värma korv på svag värme vid ca 10:00. Håll koll så korven inte kokar för då spricker den och vi får massa svinn. I ett av facken i kokeriet ska det alltid finnas färdig korv.
• Torka rent i och runt kiosken löpande under hela dagen.
• Se till att det finns prislistor och Swish-skyltar tydligt.
• Töm soppåsar och plocka skräp i hela hallen regelbundet under ledning av hallchefen.
• Hjälp till med städning av anläggningen när det är lugnare perioder i kiosken. Hallchefen leder er i detta.
På campingbordet som ställs intill ÖSK-disken ska det finnas:
• Kaffe
• Muggar (ej med på bild)
• Mjölk
• Servetter
• Ketchup, senap och rostad lök
• Bakom står även kaffebryggare och kokeri med kokkorv, ni serverar korven i engångshandskar.
OBS. Kunden tar kaffe samt tillbehör till korven själv.
Baksidan har ni fyllt med saker som ni märker går åt mer (mer påfyllt än på bilden intill). Ha även en A4-skylt med prislista uppsatt så ni ser vad allt kostar. Detta kompendium ska alltid finnas tillgängligt i diskens baksida.
Har ni två diskar fyller ni på så det ser ordentligt fyllt ut på båda.
Överlämning
Överlämna tydligt, där ni går igenom var alla saker finns, om det finns ett förråd någonstans osv. Tänk på att ni instruerar varandra.
Påfyllning
Skulle det behövas mer varor – dubbelkolla bakom disken samt i ev. förråd först.
Behövs mer varor, säg till hallchefen.
Problem eller frågor? Det finns en planchef i varje hall, hen har en grön/gul väst och en skylt runt halsen som det står hallchef på. Telefonnummer till er hallchef har er ansvariga i laget fått utskickat.
Sista passet för dagen
Plocka undan kioskvarorna. Hallchefen talar om vart de ska.
Delta i städning av anläggning och kiosk under ledning av planchef.
Grill:
När du jobbar i grillen är det viktigt att:
• Det finns en grillmodul som är lik en murika som är brandad med Sibylla
• Sätt på grillen om ni har första passet 10:00, tändare finns bland kioskmaterialet. Ni sätter på grillen genom att skruva på gasoltuben och tänder under grillfatet.
• Se till att ha en kastrull som ni lägger de färdiggrillade hamburgarna i och varmhåller.
• Kastrull, grillvante, grillbestick, plasthandskar, hamburgerfickor finns i kiosklådorna.
• Servera hamburgaren i ett bröd och hamburgerficka. Kunden tar själv ketchup, senap och rostad lök som står på campingbordet i anslutning till kiosken.
• Se till att alltid hålla det rent och snyggt.
• Betalning sker till kioskpersonalen på swishskyltar som kioskpersonalen har i uppgift att sätta upp. I samband med betalningen får kunden hamburgerbrödet i hamburgerfickan av kioskpersonalen.
• Om det finns förbeställningar på anläggningen kommer det finnas en lapp upptejpad med information om hur många hamburgare som är beställda samt vilken tid de ska hämtas ut. Dessa är redan betalda.
• Om något är påväg att ta slut prata ihop er med kioskpersonalen och prata sedan med planchefen som gör en beställning till kansliet.
Endast sidans medlemmar kan kommentera
Träning | 23 okt, 19:45 |
Intresseanmälan match 11v11 Karlslund - ÖSK VIT | 26 okt, 12:00 |
Karlslunds IF FK (borta) | 26 okt, 12:00 |
Träning | 27 okt, 17:15 |
Höstlovsmatch | 28 okt, 14:00 |
Martin: Jhonathan 0720852006
RapporteraRapportera
Tack! Toppen.
RapporteraRapportera