2 december 2023
15:45

Huddinge P19A

Referat: Viginti Quattuor FC - Huddinge P19A

I det kyliga vädret spelade vi idag en träningsmatch mot ett starkt Viginti Quattuor FC. Under den första halvleken lyckades vi dominera spelet, och genom ett effektivt presspel kunde vi tvinga fram flera misstag hos motståndarlaget som utnyttjades av våra spelare och resulterade i att vi kunde omvandla dessa misstag till mål. I den andra halvleken började vi lite svagt och släppte in ett tidigt mål, men efter det insläppa målet fortsatte vi dominera spelet och lyckades skapa många målchanser som vi kunde omsätta till mål. Därmed kunde vi avsluta matchen med ett bekvämt 5-1 resultat! Idag var vi mera kliniska i avsluten i jämförelse med förra matchen och därför lyckades vi göra flera mål denna match.