Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Strömsbro IF (Innebandy)

Följ

Innebandysektionen

Följ oss för uppdateringar
Följ
Strömsbro IF
Innebandy
Innebandysektionen

Kontaktinformation

Namn Strömsbro IF
E-post kansli@stromsbroif.se

Om Strömsbro IF (Innebandy)

Välkommen till Strömsbro IF innebandy!
Vi är Gästriklands största innebandyförening med närmare 500 aktiva spelare med nästan lika många spelare på dam/flick- och herr/pojksidan. Vi är en föreningen som välkomnar alla som vill spela innebandy och som också ger duktiga spelare möjligheten att elitsatsa när de blir äldre, eller fortsätta spela bara för att det är kul.

Deltagaravgift
För att spela i vår förening tar vi ut en deltagaravgift. Avgiften är olika för olika åldrar. Avgiften går till bland annat till licens, försäkring om det är seriespel, hallhyra, domare och kansliet. De yngsta lagen har en lägre avgift och där är man försäkrad via sin egna hemförsäkring. Du hittar aktuella avgifter och bankgiro under fliken dokument.

Kontaktuppgifter
När du börjar träna med ett lag behöver vi en del kontaktuppgifter av dig för att kunna sköta klubben så bra som möjligt. Vi behöver personnummer, adress, telefon och en vuxens kontaktuppgifter samt mailadress. Efter det får du information via mail. Uppgifterna behövs även för att föreningen ska kunna söka ekonomiskt stöd från kommunen, vilket gör att vi kan hålla nere kostnaderna för spelarna.

Gemensamma arbeten
Deltagaravgiften räcker till mycket, men inte till allt. Under året måste vi även hjälpas åt att få in pengar till laget och föreningen. Det kan ske genom olika arbetsinsatser, t.ex. plocka skräp, stötta allsvenska matcher i fotboll, eller sälja olika produkter där föreningen får en del av vinsten. Som medlem får du även hjälpa till och jobba i caféet i Testebohallen där vi får en del av vinsten.

Herrlaget
Strömsbro har ett herrlag i div 3. Laget har egen budget och jobbar hårt för att ekonomin ska gå runt. De har många bortamatcher då resor, mat och boende behövs. De jobbar under säsongen och säljer sponsring på sarg, reklamplatser på matchställen, träningsoveraller, sponsorsuppdrag. Det är viktigt att vi i föreningen har elitlag så de yngre får inspiration och mål att utvecklas.

Lagkassa
Laget får erbjudanden att hjälpa till med tex inventeringar under året och då både vuxna och barn hjälps åt och man får pengar till lagkassan så man kan åka på tex cuper. Vissa lag ordnar lotterier, bakning osv hör med din tränare/lagledare vad som gäller för ditt lag och vad ni samlar in pengar till.

Lite fakta om föreningen:
Grundad: 2 januari 1921
Innebandysektionen skapades 1995
Hemmahall: Testebo Arena för ungdomslagen.
Antal lag: 23
Antal medlemmar: ca 1200
.Ordförande innebandysektionen: Carina Larsson, Carina.k.larsson@gmail.com