Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Alets IK

Följ

Alets IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

  • 24 feb 2009 #10

    Vill även slå ett slag för uppläggandet av personliga profiler på herrarnas lagsida... De flesta har väl fått någon form av inloggningsuppgifter på mailen.

    På det här viset kan vi visa resten av Halland att vi är ett av västra Halmstads snyggaste lag... på pappret...

    Följ de snygga killarna i Alets IK här på den ledande fotbollssidan i Halland, som allt fler gör...

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 feb 2009 #7

    Kunde inte sagt det bättre än N1, varför behövs den sidan? Svaret är att det gör den inte.

    Fredagar är dagar för recept och eventuellt after work. Lördag drar träningskamperna igång. Varbergs Gif borta, synd att man missar den.

    i övrigt att rapportera från rehabland Pjerka tycker att allt ser bra ut och att det är dags att trappa upp belastningen, snart dags för löpning också.

    Snart tillbaka alltså.
    Gott så.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 feb 2009 #10

    Biskoppen...!!!

    Jag tror att jag talar för större delen av alla aleiter när jag högaktningsfullt säger att vi skiter totalt i Alets grusplanssida på svenskafans... Oerhört opersonlig, oerhört ointressant och oerhört överflödig då vi alla har den här sidan som vårat Mecka...

    På fredag är det nya recept på G, den här gången siktar jag in mig på en smal men delikat rätt som inte kräver någon vidare tillagning.

    Följ recepten på den ledande fotbolls- och matsidan i Halland, som allt fler gör.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 feb 2009 biskoppen


    Lagsidor som inte varit aktiva sedan 1:e mars 2008 kommer nu att tas bort!
    Ni som är träffade av detta och vill ha kvar era sidor: Gå genast in och skriv en artikel så att ni inte träffas av detta sökkriterium.
    http://www.svenskafans.com/grusplan/alets_ik/

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 feb 2009 Nesirtam

    Här ett gourmettips på den svenskaste mat som finns.
    Skala mjölig potatis med en potatisskalare, dela sedan i små bitar, lägg i en gryta med vatten och låt sönderkoka, häll därefter bort vattnet och tillsätt vapnö mjölk, salt och peppar samt en klick smör, vispa med en elvisp och du har ett GOTT MOS.
    Till detta har du korvpojkarnas korv som du grillat i ugnen.
    Lägg korven i ett varmt korvbröd, stryk på valfri senap, exempelvis Halmstadsenap, den som är tillverkad i Falkenberg. Klicka på mosen ovan och vips har du en specialare, till och med godare än hos Gustafs på Brogatan och då menar jag nuvarande gatukök, för där var det BÄTTRE FÖRR när den riktiga GUSTAFs fanns, så goda specialare som hos Gustaf och grabbarna kan man inte köpa längre.
    Smaklig måltid.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 feb 2009 WN

    Kan meddela att det går precis lika bra med Havets Läckerheter, riktigt bra dessutom. Selleri i all ära men inte i mat och defitivt inte på Pizza. Möjligvis i glaset med rött, men där lyser min Somelierokunskap med sin frånvaro om vad som lirar ihop.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 feb 2009 #7

    Kastar mig handlöst in i den gastronomiska diskussionen här nu, ett lite tips om man har lite bråttom.

    Ta telefonen, slå 035 (om ni inte har fast telefon, då bortser ni från dessa siffror) 34570. invänta ett
    "Cavalini" då säger ni
    "Hej" (vill man kan man här invänta ett "hej" tillbaka annars kan man gå direkt vidare till nästa steg)
    "Hörru, jag skulle vilja beställa en calzone picante med färsk vitlök" (här kan man lägga till ett tack om man känner för det)
    Oftast får du en bekräftelse: "En calzone picante med färsk vitlök, ja, någonting mer?", säger rösten i luren till en.
    "Nej, det är bra så", säger man.
    ""En kvart", säger rösten
    "kanon, hej så länge"

    En kvart senare parkerar man valfritt fordon utanför Cavalinis pizzeria och stegar in. Morsar på de rödklädda, betalar pizzan och beger sig hemåt var man inmundigar måltiden. Förslagsvis framför teven med ett sämre glas rött till.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 feb 2009 #10

    Är så lyckligt lottad då jag i Alets IK kan kombinera mitt brinnande intresse för fotboll med mitt andra stora intresse - gastronomi...

    Som min radarkollega på topp och i köket, #11 - Mr munt, så klokt skrev är det inte alls omöjligt att det dyker upp fler smakfulla recept och tips på fredagarna var det lider.

    På det här viset kanske vi dessutom kan locka en bredare (kurvigare) publik till Racing Club Alet ...

    Följ mat- och fotbollsdiskussionerna på det ledande forumet tillsammans med alets käcka gossar, som allt fler gör...

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 feb 2009 Mat-ris-en

    På fredagar kl. 11-13 är det SOPPLUNCH i Sankt Nikolais församlingshem vid Karl XI:s väg, har vi tur träffar vi på fd Aletsspelaren "Jocke", han jobbar som vaktis i körkan. Om vi ser dubbellt beror kan det bero på att hans tvillingbor "Nikke" också är där och äter.
    FREDAGAR=Sjömanskyrkan+Församlingshemmet.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 feb 2009 Mr munt

    Skulle tippa på att din knöl är redo för servering just runt detta klockslag. Hoppas att ösningen har varit tillräcklig så stycket inte blir alltför torr vid servering. Dock så kan jag meddela att min slanggurka behöver några dygn till för att uppnå den sältan och segheten som en slanggurka ala seamenschurch kan erbjuda.

    Mot nya mål och recept!

    Följ recepten på fredagar på den ledande fotbollssidan som allt fler gör...

    Rapportera

    Rapportera