Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Alets IK

Följ

Alets IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

  • 20 feb 2009 livrem

    Ledsen att man inte dök upp på frullen i morse. Liksom Pinnen hade jag giltigt förfall, bortrest......
    Lovar bättring next week

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 feb 2009 #10

    Håller med dig #11, den perfekt balanserade sältan i slanggurkan sitter fortfarande som ett blåmärke i gommen. Tackar för tipset på slanggurkereceptet, kan nog göra sig bra till den tjälknöl jag satte in i ungnen i morse. Var hemma nu på lunchen och öste den, och det såg lovande ut...

    Tjälknölen lagar jag enligt följande:

    Sätter in den frysta köttbiten i kall ugn. Värmer ugnen till 100 grader. Sticker in en köttermometer efter 2-3 timmar när köttet tinat. Låt köttet steka i 8-10 timmar, beroende på köttstyckets form och hur väl stekt du vill ha tjälknölen. Själv föredrar jag att ta stycket när termometern visar på 55 grader är tjälknölen röd, men det är en smaksak...

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 feb 2009 Mr munt

    Var tvungen att ringa och kolla upp sjömanskyrkans slanggurka som serveras till leverpastejmackorna. Vattnas fortfarande i munnen när jag tänker på dessa underbarar varelser! Så ut ur stugorna och bege er till närmsta butiqe för inköp av slanggurka!

    Sjömanskyrkans slanggurka

    Så här gör du:
    Skiva gurkan tunt. Blanda ättika, socker, vatten, peppar och salt i en skål. Lägg i den skivade gurkan. Strö över hackad persilja. Låt gärna gurkan ligga i lagen under en längre tid.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 feb 2009 #7

    Det är alltså så att klubbar som ligger lite utanför centrum någonstans efter Pilkington kräver pengar för spelare som inte vill eller orka pendla? Eller för den sakens skull vill spela i ett bra lag med snygga spelare?

    Högst besynnerligt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 feb 2009 #10

    Bara en tanke så här på fredagsmorgonen...

    Mkt märkligt att vissa klubbar i Halmstad fortfarande 2009 kräver pengar för spelare som vill lämna klubben...

    Fast det é klart, det är ju finanskristider, och Rolles Kök & Bar kanske inte kan pumpa in de stora pengarna längre...

    Vattnas i munnen nu när jag tänker på leverpastejfrallorna som ska inmundigas på Sjömanskyrkan inom kort...

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2009 #7

    Själv tänkte jag dra en rolig anekdot om strumpor och Leeds på sjuttiotalet.

    Alltså för länge sedan.
    Om Leeds.
    Deras strumpor.
    På sjuttiotalet.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2009 Evil

    Katten Janssons bror Jungman brukar lägga lägga till i hamn en kort stund på fredagar. Han brukar bistå med renat om behov finnes.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2009 #7

    Just nu är det inget jag hellre vill än att äta en svettig fralla med tillhörande smaklös ost, alternativt leverpastej av tvivelaktig sort. Till detta en kopp rykande färsk kopp kaffe gjort från bönor av högst skiftande kvalité. Mumma!

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2009 Mr Munt

    Jag kommer i sjömanskostym som det sig bör när man äter tunnskivad bog och leverpastejmacka med slanggurka. Kan man byta ut kaffet mot en 8:a renat??

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2009 #10

    Lätt, jag chippar in...

    I Alet ska ingen behäva vara hungrig...

    En för frALLA, frAlla för en...

    Rapportera

    Rapportera