Gurraberg är BÄTTRE än raden så det blir tufft för UNIK i dubbelmötena, speciellt på Ekvallen.

Rapportera

Rapportera

• 20 dec 2016 Jan Hellberg

Nu väntar två "livsviktiga" matcher för Unik i dubbelmötena mot Gustavsberg! Vinst på annandagen och lite av självförtroendet är återskapat, men vid dubbla förluster kan vi nog se tåget lämna perrongen till Superallsvenskan utan Unik...

Rapportera

Rapportera

• 11 dec 2016 Mikael Johansson

Hej Mrs Flocken
    Johan har fått lämna sjukhuset och är nyss hemkommen i Uppsala igen. Han mår såvitt jag kan förstå, under omständigheterna bra men har en hel del vila framför sig. Tack för er omtanke!

Rapportera

Rapportera

• 10 dec 2016 Mrs Flocken

Hoppas det gick bra för er spelare som tyvärr inte spelade mot Rättvik utan lämnade areanan innan match. Vet tyvärr inte vem. Vi i Flocken hoppas att det inte vart något allvarligt.
    / Flocken support.

Rapportera

Rapportera

• 1 nov 2016 Jan Hellberg

Spännande genrep!
    När Tranås dyker upp, lördag 5 nov., i Relita för sista träningsmatchen inför seriestarten får Unik ett bra test var laget befinner sig...fågel eller fisk?

Rapportera

Rapportera

• 8 okt 2016 Erik Stål

Lite reflektioner över dagens matcher, ett par elitlag, några allsvenska och ett norskt var i elden idag. Ungdomliga Blåsut tog hemma emot Sarpsborg och vinner med 10-4, behövligt för det unga BBK och en genomkörare för norska gänget.
    Ett derby spelades i Stinsensarena mellan hemmalaget Nässjö IF och västra gänget från Jönköping. BK. Gästerna tog ledning med ett parmål och höll avstånd en bra bit in i matchen, där hemmalaget i andra halvlek knaprade in på avståndet. Dagen till ära tog Daren Richardson och smällde in en straff på sin födelsedag och segern var i hamn.
    UNIK och Tellus matchade i Relitahallen där de gula från huvudstaden tog ledningen genom Jonas Enander, Uppsalalirarna kvitterade och tog ledningen. Tellus brände en straff. Jonas Tjomsland (fd. Tellus) hann ge UNIK ledningen med 2-1. Jonas Enander utjämnade och paussiffrorna blev 2-2.
    I andra halvlek tar bortalaget ledningen med 2-3, Niklas Westblad passar till Martin Deacon som sätter bollen i mål, det visade sig bli

Rapportera

Rapportera

• 8 okt 2016 Jan Hellberg

Idag lördag, 8 oktober, kommer Tellus till Relitahallen för match mot UNIK, avslag 13.45
    Vi ses!

Rapportera

Rapportera

• 30 sep 2016 Jan Hellberg

Sirius 2 vs Broberg 11
    nu har "mardrömmen" börjat...11 mål i baken mot seriekollegan från Söderhamn! Hur ska det här sluta?