Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Strömsbro IF (Ishockey)

Följ

Hockeysektionen

Följ oss för uppdateringar
Följ
Strömsbro IF
Ishockey
Hockeysektionen

Kontaktinformation

Namn Strömsbro IF
E-post kansli@stromsbroif.se
Orgnr 885000-2679

Om Strömsbro IF (Ishockey)

Strömsbro är en förening som verkligen förknippas med hockeykultur, något vi förstås är väldigt stolta över. Men för oss är det också en självklarhet att alltid försöka utveckla och förädla det som blivit till ett begrepp.

Vi vänder oss till dig som är nybörjare, spelare, förälder, ledare eller framtida partner. Vi gör det för att du ska förstå att du är en av oss, och att Strömsbro IF i grunden är en ideell förening. Något vi inte gör avkall på. Strömsbro IF värnar om vår hockeykultur, och vi arbetar alltid för att utveckla den. Klubben är i grunden en breddklubb, där lek och kamratskap är det viktigaste under alla ungdomsår, men från det man kliver in i juniorverksamheten och seniorverksamheten vill vi ju såklart vara med och vinna matcher.

Redan i den lek som våra 5-, 6- och 7-åringar får vara med om på Testebovallen finns en tanke. I den leken får ALLA vara med. Laget före jaget står i centrum och genom att alltid ge alla samma möjlighet att vara med, skapas redan från början en insikt om att laginsatsen bygger på individens ansvar och färdigheter. Målsättningen är att alla som deltar i Strömsbro IF:s verksamhet ska utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Idag kan du spela hockey i Strömsbro IF från första skridskoskären i hockeyskolan via ungdomslagen till U16 och vidare genom B-jun och A-jun hela vägen till A-laget.

Hos Strömsbro IF är klubbkänsla och gemenskap avgörande beståndsdelar för nya framgångar. Här finns den fostran och det sociala ansvar som Strömsbro IF tar för de barn och ungdomar som ingår i verksamheten.