Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustavsbergs IF Handboll

Följ

Gustavsbergs IF HK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gustavsbergs IF Handboll
Välj lag

Kallelse till årsmöte i Gustavsbergs IF HK - Tisdag 3/5

12 apr 2022 4 kommentarer 280 visningar
4 kommentarer
  • 18 apr 2022 Bengt Henning

    Kort och kanske ”dum” fråga. Men medlemsmöte” Vad är definitionen på det? Jag vet inte om jag är medlem eller inte? Medlemsavgift? Eller är man medlem om man har kids som lirar i gurra? Alltså! kan jag komma på mötet om jag vill?

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 apr 2022 Johan Sjökvist

    Hej Bengt, tack för fråga - det här kunde framgått tydligare i kallelsen, men jag försöker här. I föreningens stadgar (finns under "Dokument" här på hemsidan) så står det att den som erlagt medlemsavgift är medlem i föreningen, oavsett om det är stödmedlemskap, familjemedlemskap eller medlem som spelar eller är ledare (ledare har medlemsavgift 0 kr). Medlemsavgifterna finns också på hemsidan, de är 100 kr per termin (för spelare tillkommer därefter aktivitetsavgift som varierar med ålder). Alla medlemmar har rösträtt på årsmöten/medlemsmöten (förutsatt att man fyller 15 år senast det här kalenderåret), men det finns ingenting i stadgarna som säger att icke-medlemmar inte kan närvara. Så sammanfattningsvis - du är varmt välkommen på mötet, vill du kunna rösta så skall du ha erlagt medlemsavgift. / Johan

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 apr 2022 Bengt Henning

    Tack för svar. Hittade stadgarna efter att jag postat. Men det var lite svårtydigt. Men då vet jag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 apr 2022 Johan Sjökvist

    Hej - nu finns årsmöteshandlingar i form av Verksamhetsberättelse & Årsredovisning samt Revisionsberättelse för verksamhetsåret 2020-2021 uppladdade under Dokument i mappen Årsmöteshandlingar 2022 (2020-2021).

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in