Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustavsbergs IF Handboll

Följ

Gustavsbergs IF HK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gustavsbergs IF Handboll
Välj lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

  • 1 jun 2019 Linda Olsson

    Hej Glenn. Årskull 2013 kommer starta upp till hösten. Håll koll på hemsidan efter sommaren eller kontakta mig direkt för mer info. Email: nyhammar76@gmail.com
    Trevlig kväll!
    Mvh
    Linda

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 jun 2019 Glenn

    Hej, jag har en liten tjej född-13 som gärna skulle vilja prova på handboll, finns det någon färdig grupp i den årskullen där hon kan få komma och prova på lite eller kommer det att komma någon lämplig grupp?

    Mvh, Glenn

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 okt 2018 Ramunder HK F04

    Hej Gurras HK! Är här på cup och ni har ordnat en cuppen och bemannat med erfaren speaker. Önskar att ni gör wi-fi lösenordet tillgängligt i er cafeteria, vi stramar matcherna via appen Periscope. Tack på förhand!

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 dec 2017 Malin Nordén

    Tack john ska göra det. Det vore toppen kul att få in lilltjejen på detta.
    Har själv startat min handbollskarriär i gustavsberg som den första årskull F79.

    Kommer det läggas ut några aktuella tider för V9 så kan vi prova på......eller det kanske blir jag själv som får bolla lite :)

    Gott nytt år

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 dec 2017 Johan Sjökvist

    Hej Malin,
    Kontakta Linda Olsson Nyhammar så kan hon berätta mer. Lindas kontaktuppgifter finns under F10 och F11 på lagsidorna där. Vanligen startar handbollslek/handbollsskola efter sommarlovet. På sportlovet vecka 9 kommer vi att ha öppna träningar för alla åldrar. Med vänlig hälsning, Johan S / GIF HK

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 dec 2017 Malin Nordén

    Hej jag har en tjej som är född 2012 o är intresserad av handbollsskola. När startar den för F12. Hittar ingen information om handbollsskola. Någon som vet?

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 mar 2017 Kajsa.Domeij

    Hej alla Gurrabergare, Stort jätte grattis till er alla. Vilka framgångar med USM på många håll. Det vittnar om fantastiskt arbete från Styrelse, via ledare till spelare. Njut av allt det positiva som sker just nu och jobba vidare i samma anda så kan ni få många fina år framöver i Gurra.
    Kram till alla//Kajsa

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 nov 2016 Landslaget, EM 2016

    Nu är det endast ett fåtal dagar kvar till EM här i Sverige drar igång. För oss i landslaget är det en fantastisk upplevelse att få spela ett mästerskap på hemmaplan - och för att göra det ännu bättre behöver vi ditt stöd från läktaren!

    Premiären på Hovet söndagen den 4/12 är redan slutsåld och det kommer att bli en riktig publikfest! Tisdagen 6/12 och torsdagen den 8/12 hoppas vi kunna säkra avancemang till mellanrundan och komma ett steg närmare kampen om medaljerna. Då behöver vi publiken i ryggen!

    Ta med dina lagkompisar att säkra din biljett till EM-festen nu och stötta oss på vägen mot medaljerna! Köp din biljett på http://www.axs.com/se/artists/1101530/em-i-handboll-2016-tickets

    Vi ses på Hovet!
    //Landslaget, EM 2016

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 aug 2016 Olof Olle Ayoub Petersson

    De är fixat de fanns en plats tack Carin
    Olle

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 aug 2016 Carina Karlsson

    Carin Göransson ordf. håller i summercampen

    Rapportera

    Rapportera