Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bankeryds SK F-11 (2011)

Följ

F-11 (2011)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vinterträningar

31 jan 2021 5 kommentarer 223 visningar
5 kommentarer
  • 3 feb 2021 Morgan Gard

    Det är synd att träning är förlagd samma dag som handbollen. Då sätts barnen i situationen att de behöver välja. Precis det samsyn skulle motverka. Hur ser ni på det?

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 feb 2021 Manuel Strandhag

    Håller med, det blir tyvärr så.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 feb 2021 Martin Kall

    Hej. Det är BSK som har tilldelat oss dessa tider. Absolut skall vinteridrotterna prioriteras, det har vi varit tydliga med. Som vi ser det är det handboll på onsdag mellan 16.00- 17.00 vill man även vara med på fotbollsträningen så är det givetvis okej att komma till fotbollsträningen efter att handbollen har slutat.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 feb 2021 Morgan Gard

    Ok, då är det BSK som tycker det är rätt att lägga en träning samma dag som en vinteridrott. Då kan föreningarna få reda ut hur samsyn skall fungera. Tack för återkoppling.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 feb 2021 Fredrik Kylberg

    Hej, nej Bsk, vill absolut värna om samsyn.
    Vårt lag har valt att erbjuda extra fotbollsträningar på vintern i det här fallet på måndagar och onsdagar. Detta är för att kunna erbjuda möjligheten till träning som passar så många som möjligt. Vi anser att träningen på onsdag inte står i motsats till vinteridrotterna.
    Alla är välkomna att deltaga på träningen om det inte krockar med ngn vinteridrott. Fotbollsträningen är ett komplement och är ej obligatorisk. Tyvärr så finns alltid risk för krock med ngn annan aktivitet. Vi får utvärdera vad detta innebär tillsammans med handbollen.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in