19:30

BAIK 2

Referat: Haparanda FF - BAIK 2

Efter en fin start mot OAFF på hemmaplan i premiären gör vi en mindre bra prestation i bortamatchen mot Haparanda.
Förlust med 3-0 mot ett HFF som i och med segern inlett med två segrar. Här kommer Jonathans syn på matchen;
Första bortamatchen i div 4 för säsongen började bra med mycket bollinnehav och tid med bollen. Tyvärr så gör vi lite för enkla bolltapp i sårbara lägen vilket gör att dom får för stora ytor i sina anfall. Efter första halvlek leder Haparanda med 1-0, efter lite bollinnehav men väl förvaltade målchanser.
Vi startar andra halvlek bättre och försöker ha tålamod med den men får inte riktigt till det i spelet med boll högre upp i planen samtidigt som vi fortsätter ge bort bollen för enkelt med ogenomtänkta passningar och slarv. Haparanda gör 2-0 på en omställning i min 65 och fastställer slutresultatet 3-0 på straff i matchens sista minut.
En match med alldeles för många enkla misstag som vi får rättvist säga att Haparanda vann. Förhoppningsvis har vi tagit lärdom av matchen och kommer inte göra samma svaga insats igen denna säsong.