26 juli 2020
16:00

Notvikens IK

Respass i kvarten

Det blev förlust mot Notviken i COOP Norrbotten cup kvartsfinalen. Siffrorna skrevs till 2-1 efter förlängning där Notas lyckades peta in ett avgörande i 116:e minuten. Här följer Eriks syn på matchen;
Börjar matchen bra i 20 min.
Tappar sedan i koncentrationen och värderar dåligt i försvarsspelet vilket gör att Notas tar över. Spottar upp oss sista 5-10min och jämnar ut.

2:a halvlek är svag från oss första 25 min. Dock tycker jag inte Notas skapar så mycket av sitt övertag. Vi växer successivt in i halvleken och har några heta chanser sista 10-15 minuterna.

Förlängningen är väl okej, Notas har mer boll men hotar inte jättemycket. Vi bör sätta 2-1 på Ahlanders låga inspel men Ulrik missar precis och Notas kan rädda på mållinjen. Vi släpper in 2-1 direkt i 2:a förlängningskvarten efter lite studsar fram och tillbaka. Vi orkar inte med nån kraftig forcering.

Sammanfattningsvis är det en ljummen insats från oss. Det är ingen katastrof men samtidigt tummar vi på vissa grejer och kommer inte riktigt upp i den nivå vi vet att vi har i oss.
Det är möjligt att den tunga träningsveckan satt i både ben och huvuden. Det positiva är att vi ändå står upp bra trots att vi har mer att hämta.
Nu ser vi fram emot div. 4 premiären mot OAFF på fredag kl. 20.00.