8 september 2019
14:00

Kryss på Kamrum!

Dagen bortamatch mot Harads slutade mållöst 0-0.
Harads som förmodligen mönstrade säsongens starkaste elva med flera spelare som har meriter från div.1 spel startade matchen bäst och satte hög press. Efter ca 20 minuter började BAIK ta över och hade bra kontroll på matchen utan att skapa några riktigt heta lägen. I början på andra försökte Harads på nytt ta tag i matchen och sätta tryck, ett tryck som bedarrade efter 10-15 minuter även i andra halvlek. BAIK fick riktigt bra lägen till omställningar men slarvade med avgörande passningar på sista tredjedelen. Med bättre skärpa borde någon/några omställningar resulterat i mål. Harads försökte men skapade inte några riktigt heta lägen framför stabile Anton Norén i BAIK-målet. Med tanke på tabelläget är vi nöjda med en poäng och fortsatt 8 poängs avstånd ner till Harads på kvalplats med 9 poäng kvar att spela om. Nu hoppas vi på en bra avslutning på serien mot i tur och ordning Holmsund (h), Morön (b) och OAFF.