Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

iQ fuel

Kontaktuppgifter

Adress: Strandbergsvägen 61, 3tr, 112 51 Stockholm
Telefon: 08-317271
E-post: info@iqfuel.se
Hemsida:

iQ fuel

iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Våra produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är våra produkter fria från koffein, taurin och socker. Vilket gör att även detta är ett perfekt alternativ för alla sportande ungdomar. Vi har tagit fram två produkter en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus. Den andra en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter. Makes you better, for real!

Produkter

iQ fuel HYDRATE är nästa generations vätskeersättning som ger dig rätt återhämning med elektrolyter, vitaminer och salter. HYDRATE är framtagen för elitidrottare på högsta nivå men passar när du är uttorkad eller utsatt din kropp för fysiska aktiviteter. Passar även när du vistas i hetta och sol när du svettas mycket. HYDRATE innehåller vitaminer, mineraler och salter så du på ett bra sätt återhämtar kroppens förlust av salter, mineraler. HYDRATE är det självklara valet när du behöver återställa vätskebalansen i din kropp.

iQ Fuel FOCUS är nästa generations funktionella dryck som gör att du blir mentalt fokuserad utan koffein och taurin som dessutom är sockerfri. FOCUS är framtagen för elitidrottare på högsta nivå men passar även i samband med alla fysiska aktiviteter eller när du känner att ditt fokus sviker. Idag lever vi i en stressig miljö i vår moderna värld med allt från smartphones till dataskärmar och intag av kost genom halvfabrikat samtidigt som tempot ökar och allt går snabbare. iQ fuel fyller på dina depåer och ökar ditt mentala fokus under en längre tid. Focus innehåller B vitaminer, D vitamin, C vitamin, ginseng, rosenrot , karnitin , kolin, teanin . Med en unik sammansättning är iQ fuel FOCUS det självklara valet när du vill bli fokuserad.

Säljexempel

iQ Fuel levererar en pall med 75 st flak. 75 flak delat på ca 25 spelare = 3 flak per spelare. Ett flak säljs för 449:- och ni tjänar 150 kr per sålt flak. 75 flak x 150 kr= 11 250 kr.

Laget erhåller 11 250 kr.

Laget erhåller även 3000 kr att plocka ut varor för i den sportbutik ni har samarbete med.« Föregående Till översikten Nästa »