Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Fundergoal

Kontaktuppgifter

Adress: Kaptensgatan 25, 414 59 Göteborg
Telefon: 0708611898
E-post: kontakt@fundergoal.se
Hemsida:

Fundergoal

Fundergoal är det snabbaste och enklaste sättet att starta en insamling för att tjäna ihop pengar till er cup, resa, träningsläger eller material, oavsett storlek på insamling. Individer och små lag kan använda Fundergoal för att starta en mini-insamling. Vi har inga krav på minimiförsäljning, alla insamlingar får plats!

Hur det fungerar

1. Signa upp, skapa en insamlingssida och när ni trycker lansera så kan ni börja sälja produkter digitalt över hela Sverige genom att dela länken till er webshop.

2. Era kunder kan enkelt betala med kort och vi tar hand om leveranserna. Laget slipper hantera kontakter och ni kan sälja tryggt och enkelt.

3. När ni är klara med insamlingen så betalas alla pengar ut enkelt med ett klick. Det finns inga avgifter eller minimikrav på försäljning.

Produkter

Tjäna upp till 50 kr/såld produkt

Fundergoals produkter är såna som är enkla att sälja och som vem som helst kan tänka sig köpa, både vänner, familj, grannar och släkt. Vad sägs om till exempel:

Elektronisk köksvåg
Kombinerad salt- och pepparkvarn
Häftiga istärningslådor
Coola muggar
Laptopstöd

… och mycket mer!

Kika in produktutbudet med produkter ni kan sälja till era nära och kära, på: https://app.fundergoal.se/products

Säljexempel

25 % av försäljningsbeloppet går oavkortat till er insamling. Det skulle det kunna se ut så här om alla i laget säljer...

5 produkter a’ 150 kr * 20 lagmedlemmar = 3750 kr förtjänst
10 produkter a’ 150 kr * 20 lagmedlemmar = 7500 kr förtjänst
20 produkter a’ 150 kr * 20 lagmedlemmar = 15 000 kr förtjänst

« Föregående Till översikten Nästa »