Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

BUTIQEN

Kontaktuppgifter

Adress: Sjöstadskajen 1, 178 51 Ekerö
Telefon: 010-1102390
E-post: info@butiqen.se
Hemsida:

BUTIQEN

– tjäna pengar non-stop utan att varken sälja eller leverera

Med BUTIQEN kan ni som förening eller lag tjäna pengar på ett helt nytt sätt. Ett sätt som är tryggt och roligt, kan generera stor förtjänst och framförallt är superenkelt.

Ni får ett eget onlinevaruhus – en butik i BUTIQEN – fyllt med mer än 30 000 produkter, där ni tjänar pengar på allt som säljs!

Med produkter som passar alla och i många fall konsumeras löpande, i kombination med konstant tillgänglighet, har ni en möjlighet att uppnå en försäljningsvolym som helt saknar motstycke.

Produkter

Försäljning och betalning sker online och varorna levereras direkt till kunden. Ni slipper helt hantering med betalning och varor. Det enda ni behöver göra är att sprida och dela länken till ert onlinevaruhus så mycket ni bara kan.

Som grädde på moset får ni dessutom BUTIQEN-Bonus; en extra ersättning till er, utöver den er shop genererar. Och sist men inte minst, det är helt kostnadsfritt att ansluta sig.

Ert onlinevaruhus har samma sortiment som BUTIQEN. Det vill säga, det är fyllt med mer än 30 000 kvalitetsprodukter för alla åldrar och smaker – från kända varumärken så som Adidas, Elizabeth Arden, Maybelline, Philips, Sony, Apple, Nike och Samsung.

Produktkategorier: Elektronik, Hus & Hem, Hälsa & Skönhet, Mode, Sport & Fritid, Leksaker och Husdjur

Säljexempel

I ert onlinevaruhus pågår försäljningen non-stop, så länge ni önskar. Vi har inga fasta säljperioder eller slutdatum.

Så här mycket kan ni i snitt tjäna under en månad, beroende på antal säljtillfällen*:

42 säljtillfällen* = 5 000 kr
84 säljtillfällen* = 10 000 kr
210 säljtillfällen* = 25 000 kr

*Baserat på snittbeloppet för köptillfälle online per månad enligt E-BAROMETERN 2020 framtagen av HUI Research & PostNord

Testa vår räknesnurra för att se hur mycket ni kan tjäna

Läs mer om hur det funkar här« Föregående Till översikten Nästa »