Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Aldrig ensam

Kontaktuppgifter

Adress: Benarebyvägen 56, 435 39 Mölnlycke
Telefon: 0763-363100
E-post: Sebastian@aldrigensam.com
Hemsida:

Aldrig ensam

NU BRYTER VI TYSTNADEN

Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig.

Mottot för Aldrig Ensam är att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet. Charlie är en stor förebild för många och har lyckats sätta ord på något så tabubelagt som psykisk ohälsa. Aldrig Ensams Facebooksida har blivit en mötesplats för drabbade och deras anhöriga. Här delar hundratusentals människor med sig av råd och erfarenheter, varje vecka. Nu utvecklar Aldrig Ensam sin verksamhet med nya engagemang för att sprida budskapet vidare.

Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

Produkter

En produkt som gör skillnad på riktigt

Att sälja en produkt som gör skillnad på riktigt, och samtidigt tjäna pengar till ert lag eller klass Pärlarmband med ett starkt budskap bakom är just en sådan sak.

Våra Armband kostar 100kr. Ett paket kan innehålla allt från 50 armband till 2500 armband. Ni behåller 35kr per sålt armband som er förtjänst.
Sälj först och betala sen.

Fyll i formuläret på https://aldrigensam.com/sportens-varld så återkommer vi till er.

Säljexempel

• Sälj 5 armband x 25 personer = 4375 kronor
• Sälj 6 armband x 150 personer = 31500 kronor
• Sälj 5 armband x 450 personer = 78750 kronor« Föregående Till översikten Nästa »