Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Active By Nature

Kontaktuppgifter

Adress: Frihamnen Magasin 6, 115 56 Stockholm
Telefon: 073-328 11 14
E-post: info@activebynature.se
Hemsida:

Active By Nature

Vi på Active by Nature älskar naturen och allt som den ger oss, därför säljer vi enbart produkter som är helt fria från onödiga tillsatser och smakförstärkare. Det är just den naturliga smaken tillsammans med den höga kvaliteten på våra råvaror som har gjort att våra bars har blivit så populära. Efterfrågan för hälsosamma och energirika mellanmål ökar ständigt i takt med att vi blir alltmer medvetna om vad vi, och framförallt vad våra barn, stoppar i munnen.

Vi har själva sålt en uppsjö av olika produkter under vår uppväxt men det har alltid varit en sak vi har velat ändra på, nämligen att:

• För liten del av vinsten går till laget/klassen

Därför erbjuder vi nu möjligheten för lag och skolklasser att kunna tjäna riktigt bra med pengar genom att sälja en produkt av hög kvalitet och samtidigt behålla hela 40%.

Produkter

Våra paket innehåller fem bars, ni säljer varje paket för 100 kr och behåller 40 kr. Det finns möjlighet att sälja vårt populära mixpaket med en blandning av alla smaker, men självklart kan ni också sälja varje smak separat.

Faktumet att våra paket enbart kostar 100 kr gör det enkelt för er som grupp att sälja många paket och tjäna mycket pengar till ert gemensamma mål.

Säljexempel

• 20 lagmedlemmar säljer 12 kartonger var ger 9 600kr till lagkassan
• 20 lagmedlemmar säljer 16 kartonger var ger 12 800kr till lagkassan
• 20 lagmedlemmar säljer 20 kartonger var ger 16 000kr till lagkassan« Föregående Till översikten Nästa »