Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sundbybergs BSC

Följ

Sundbybergs BSC - Heat

Följ oss för uppdateringar
Följ
Sundbybergs BSC
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Sundbybergs BSC
Adress Skogsbacken 11
Postadress 16354 Spånga
E-post kansli@sundbybergheat.se
Orgnr 815200-8762
Kontonr Plusgiro 86 66 66- 1

Om Sundbybergs BSC

Sundbybergs Baseboll och Softboll Club, Sundbyberg Heat, startade 1972* och bedriver verksamhet för ungdomar och vuxna från Sundbyberg med omnejd, egentligen hela norra Stockholm med medlemmar från allt från Essingeörarna/Söder ut till Sollentuna och Åkersberga.

Klubben drivs ideellt och har oavlönade ledare och coacher samt föräldrar som driver verksamheten. I skrivande stund har klubben ca 85 medlemmar och har lag i åldersgrupperna U12 (upp till 12), U15 (13-15), Junior (16-19 år) samt ett elitlag och ett regionslag. Även yngre barn (från ca 6 år) är varmt välkomna till klubben – det är bara roligt även om vi vissa säsonger har relativt få barn i de yngsta åldrarna och kanske inte tillräckligt för att ha U7 eller U9 lag. Isåfall löser vi det med samträning!

Så fort vädret tillåter huserar klubben på Örvallen i Sundbyberg (som är även Sveriges nationalarena för baseboll). Sundbybergs kommuns bidrar med en träningslokal under vintersäsongen så att vi kan träna året runt. Tack vare några entusiaster inom klubben sänds de flesta matcher via Heats Youtube-kanal. I samband med matcher håller vanligtvis Heats café öppet bredvid planen – så varmt välkommen förbi!


*Under "Mer om HEAT / Press" hittar du en artikel om klubbens start från Solna Sundbybergs Tidning.