Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jarlabergs IF P-2007

Följ

P-2007

Följ oss för uppdateringar
Följ
Jarlabergs IF
Fotboll
P-2007

Kontaktinformation

Namn Jarlabergs IF
E-post kansli@jarlabergsif.se

Om Jarlabergs IF P-2007

Vi tränar tre gånger i veckan året runt förutom i juli och spelar minst en match i princip varje helg, oftast två. Till säsongen 2020 kommer vi ha minst två lag i St Erikscupen. Vi kommer ha en anställd tränare, själv aktiv på relativt hög nivå som stöttas av en assisterande tränare samt ett flertal engagerade föräldrar.

Individuell utveckling
Spelarna i Jarlabergs IF P07 ska få de allra bästa förutsättningarna för att tillgodogöra sig alla sidor av en gedigen fotbollsutbildning. Det innebär att vi arbetar långsiktigt med flera delar; tekniska- och taktiska- men också personlig och social utveckling. Det gäller för spelaren som individ men även i perspektiv av rollen i ett lagbygge. Det är viktigt att tidigt lära sig träna på rätt sätt och vi är måna om en hög intensitet och högt tempo på träningarna. Vi är naturligtvis också viktigt att fotbollen uppfattas med glädje och lust.

Spelidé
Vi vill spela en teknisk och offensiv fotboll och vara det bollförande laget. Vårt spel ska präglas av högt tempo, kreativitet, individuell frihet men även samarbete mellan lagdelarna och rätt mental inställning. En bra match är inte nödvändigtvis en match vi vinner utan då spelarna utmanas på olika sätt i fråga om teknik, taktik, lagsammanhållning eller mental inställning.