Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Halna BK Halna Cup

Följ

BK Halna Cup

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
BK Halna
Innebandy
BK Halna Cup

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 4 nov 2014 Josef

  Tja! När kommer anmälan till nästa års cup ut? Jag kommer styra upp ett nytt lag från Furhoffs rostfria i skövde och skulle då vilja ha lite info att dela med mig av till de som ska vara med. Jag vet att jag är sjukt tidigt ute med detta men det är ju ändå en av höjdpunkterna på året :-) maila gärna info till Josef.dsa@hotmail.com

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 maj 2014 Mikael w

  Hejsan finns intresse att spela en cup i Vänersborg i höst som vänersborg korpen kommer ordna så maila mikael_wikstrom@hotmail.com

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 apr 2014 Mikael Abrahmson

  Skicka till mab@lfr.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 apr 2014 Adam

  Mailadressen som man ska skicka laguppställning till finns inte står det när jag ska skicka in våran. Finns det någon annan mail?

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 mar 2014 Andreas

  Detsamma till dig Mikael som uppmanar till att dra sig ur om man inte gillar upplägget. Jag har för mig att det stod 17 minuters matcher när man anmälde sig därför jag hakat upp mig på de men kan ju såklart blandat ihop det med Vänersborgscupen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 mar 2014 Mikael A

  Hej!
  Verkar vara svårt att nå fram till dig. Vi noterar att du tycker så här och har med oss det inför framtida turneringar.
  Efter årets upplaga gör vi en utvärdering och ser vad vi kan förbättra i fortsättningen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 mar 2014 Johan

  Ok skitsamma om dni dragit ner 7 min lr 2 min. Blir det 12 lag som anmäler sig drar ner tiden ännu mer då? En sak är gruppspel anser jag men att det enbart är 1*10min i slutspel är ju ännu sämre.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 mar 2014 krabban

  Hej igen Johan. Självklart stoppas tiden vid mål och sista minuten i varje match stoppas tiden varje gång domaren blåser i pipan. Jag vet inte vart ni har fått att matchtiden sänkts 7 min per match för så långa matcher har vi aldrig haft i bk Halna cup. Jag hoppas att du kommer märka att speltiden är längre än vad man tror när man väl spelar. Mvh krabban

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 mar 2014 Johan

  Tror faktiskt dom flesta lagen som är anmälda håller med om att 10min rullande tid är för kort. Stoppas inte ens tiden vid mål?

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 mar 2014 Andreas

  Lite sent för de nu när det är så kort tid kvar och alla vet att det ska bli cup. Bra dock att veta till nästa år att domarna är viktigare än matchtiderna. Med 10 min rullande tid blir det kanske på sin höjd 5-7 min speltid.

  Rapportera

  Rapportera