Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Alets IK
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Alets IK.
Alets IK
Följ oss för uppdateringarLogga in för att skriva i gästboken
Tänk om våra målvakter någon enda gång kunde ha den goda viljan att hålla nollan? Du hade vi fått två pinnar med oss hem från hellholet Varberg.
Rapportera3 av målen var klara/solklara offsidemål i Bilagans match, men förlust ändock med ett par pytsar.
RapporteraEnligt neutral åskådare rann giffarna allt för lätt igenom! Bilagan lossade med 5-0!
RapporteraMå så vara att de är ganska bra. Men det är väl meningen att vi också ska vara det? Nej förresten, vi ska vara bra utan ganska.
Rapportera
Å andra sidan GIF är nog ganska bra, vann förra helgen med 6-1 mot Lilla Träslöv (också i Elithe 4). Astrio nästa! Go for it!!
#10 du ska ha heder åt flinsaltet och den goda smaken när det gäller varumärkesvalen.
Men, fullkornspasta är en styggelse och borde förbjudas. Fy fan.
Ett annat tips från N2 är att helt sonika ringa sina slackers till föräldrar.
"hej, det är N2, vad ska ni äta ikväll?"
"Hej, vi ska äta någon form av fransyska med bakad potatis, vill du ha?"
"ja, tro fan det, men du, känns inte bakad potatis jävligt 1900-tal?"
"Vill du ha eller inte?"
"Ja tack, finns det vin?"
"Ja"
"Jag kommer om tjugo"
Som utlovat bjuds det idag fredag på en rätt som egentligen inte kräver några större kunskaper i köket.
Istället handlar dagens lektion mer om inköp, och då menar jag inköp i avsikt att med hjälp av de bästa råvarorna på marknaden i en fungerande mix lägga grunden för en smakfull och nyttig måltid till festen, före den stora matchen eller helt opretantiöst i det lilla sällskapet.
Inköpslista:
4 dl Kungsörnen fussili fullkornspasta
2 påsar Vintermix sallad
1 gurka
2 tomater
1 knippe färsk basilika
1 stor röd lök
200g Apertina Fetaost i bit
200g förpackning vitlöksmarinerade oliver från Ridderhielms
300g Prosciutto di Parma (Parmaskinka i folkmun)
1 paket bacon
Falksalts flingsalt basilika
Zeta Balsamvinäger
Fontana olivolja
Gör så här:
1. Koka pasta som svalnas av i rumstemperatur
2. Stek bacon hårt och finhacka sedan
3. Skär, med en vass kniv, grönsaker, örter och ost i bitar
4. Blanda den svala pastan med vintermixen, det knaperstekta baconet och de skurna grönsakerna och örterna i en stor skål.
5. Lägg upp på en tallrik. Strö oliver samt väl tilltagna bitar Prosciutto di Parma över mixen. Var inte rädda för att ”ta i lite” .
6. För perfekt slutresultat skvättes nu olivolja, balsamvinäger varpå flingsaltet strös över per hand.
Bon Appetit och Varberg är i brygga.
Inte konstigt att Alet förlorar när jag har spelare som besöker min hemsida i timtal dagen föra match!
RapporteraMvh Shufuni!