Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Alets IK

Följ

Alets IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

  • 23 okt 2009 Mano Lito

    8 cl Torgau Gin, 4 st isbitar, halv citronskiva, skvätt upp med aningen tonic water. Sitter som en smäck!

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 okt 2009 ?

    Recept!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 okt 2009 Rami

    Aight tack brushan!

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 okt 2009 Per

    Rami!
    Måndag 26/10 Sannarps K-gräs 20-21!
    Kommer på Hemsidan inom kort

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 okt 2009 Rami

    När börja träningen ??!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 okt 2009 Per

    Stort plus till festprissarna i Klåbban, inga klagomål från
    Tipsgubbarna!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 okt 2009 Mr Munt

    Vet någon om Pelle halsböld kommer till festen ikväll? Tydligen är han även sugen på ordföranderollen...

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2009 #7

    Receptdags!

    Åk till valfri matvarubutik. Med fördel väljer du en ICA Supermarket. Undvik i största möjliga mån stora tyska och danska affärer. Willys är icke heller att föredra. Köp därefter ett kilo frysta kräftor. Lägg dem i kylen över natten. Dagen efter tar du fram dem ca en timme innan servering. Imundigas med fördel tillsammans med dansk öl, franskt bröd och paj från västerbotten.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2009 Emil Nieroth

    Det glädjer mig mycket att inga brev eller apostlahästar anlänt under kvällen. Det tar jag som att det blir en mangrann uppslutning till uppvärmningen imorgon. Portarna öppnas som sagt kl 12 och öppet hus gäller fram till taxibussarna avgår kl 18.46.

    Då min leverantör av finare specerivaror, Kärlekens Livs, missat mina beställningar från det lite enklare svenska köket, kommer det serveras paj. Som sig bör i oktober, allt i enighet med #10:s pajbottenrecept, serveras det Lax & Spenatpaj och Västerbottenpaj. En grönsallad med grekiska inslag därtill.

    Väl mött!

    /Emil Nieroth

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2009 Mr Munt

    Dagens tips är till våra kära paltar när ni på ett enkelt sätt ska vinna en dams hjärta över en snabb middag.

    Ingredienser
    Portioner: 6

    1 kg lax med skinn, färsk och rensad
    mjölkfritt margarin till långpannan
    1 tsk salt
    3 tsk citronpeppar
    1 1/2 dl klippt dill
    4 dl havrebaserad grädde

    Tillagningstid: Över 20 min
    Svårighetsgrad: Medel

    Gör så här
    1. Sätt ugnen på 200° C.
    2. Smörj en långpanna eller stor ugnssäker form med lite margarin. Lägg i laxen med skinnsidan uppåt. Krydda skinnet med salt och citronpeppar. Sätt in laxen i ugnen, långt ner, i ca 25 minuter.
    3. Ta ut laxen, dra av skinnet och krydda ytterligare med salt och citronpeppar och strö över dillen. Häll grädden runt om. Sätt in laxen i ugnen ytterligare 15 minuter.
    4. Servera med pressad potatis, majs och citronklyftor.

    Rapportera

    Rapportera