Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Uppsala Bangolfklubb

Följ

Uppsala Bangolfklubb

Följ oss för uppdateringar
Följ
Uppsala Bangolfklubb
Välj grupp

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 22 timmar sedan Thomas Damberg

  Gästboken är defintivt inte rätt forum för denna diskussion Stefan.
  Jag tyckte min ton var ok, men om den uppfattades som dryg så ber jag om ursäkt. Inga samveten skavs hos mig för övrigt. Utmärkt om folk plockar skräp men också sätter upp papperskorgar. Fast om den senare uppgiften varav av svårare karaktär så är det absolut rimligt att påtala problemet så att någon annan kan åtgärda. Nu är papperskorgarna fixade.
  Högt i tak är bra, men gästboken är som sagt inte rätt forum för långa inlägg om åsikter utan det lyfts bättre via mail eller öga mot öga (vilket också görs ibland, men ibland här).

  Rapportera

  Rapportera

 • igår Stefan Spets

  God morgon! Hallå älskade bangolf klubb kamrater. Kanske var jag lite hög ljudd igår men för katten. Då ska ni bara veta hur det är hemma hos familjen spets. Du Tomas , du vet att jag uppskattar mycket som du gör men inte allt. Jag törs vädra åsikte. Vi skall ha högt i tak. Kom igen bara säg som det är. Är vi verkligen nöjda med allt? Ja då är vi dom största lögnare.se bara hur det är i politiken. Va menar jag. Jo, man talar om sanningar från vänster till höger om vad som är det rätta. Vad är då rätt?! Att säga vad man tycker är kanske osvenskt men vi lever nu så våga säga vad man vill å tycker. Ett gäng fegisar finns inte tid till menar jag. Öppna mun å säg som det är och gå vidare. Vi måste alla likväl underordna vissa ordningar.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 2 dagar sedan Arne Wessner

  Trodde i min enfald att detta forum skulle vara för att i positiv anda föra UBGK framåt på ett konstruktivt sätt. Här förekommer tyvärr ibland en stämning som i värsta fall kan bli katastrofal för denna anrika förening. Meningsutbyten och konstruktiva idéer ska naturligtvis förekomma, men jag läser alltför ofta utbyten med negativa undertoner vilka bara är till skada! Föreslår att ni som alltför ofta är i luven på varandra att antingen kivas i något annat forum, eller sätta er ner och en gång för alla diskutera vilka konsekvenser olika påhopp och undertoner kan få.
  Tyvärr har jag tappat en del av glädjen att vara medlem.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 2 dagar sedan Stefan Spets

  God sen kväll! Jag kan inte låta bli att kommentera föregående talare i ämnet att hålla rent på vår stora anläggning. Det var märkligt att samveten skavs på något sätt. Jag framförde i god ton om vissa problem som personer nämt för mig. Det gäller endast utomhus förstås. I egen hög person är jag på anläggningen nära nog alla dar i veckan. Jag har ögon och öron. Alla vet väl vem Sören är eller?!! Det har sagts mig att han har ansvar i föreningen som har med banorna att göra. Han är oxå ofta besökare för att prata äta å spela. Han är i styrelsen som sagt. När det gäller herr unge damberg så är du ute i ogjort väder när du talar om för mig om att plocka skräp osv. Både jag å Stig å Liam plockar skräp och ställer saker å ting tillrätta. Det finns ingenting för övrigt som kan bli bättre.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 2 dagar sedan Thomas Damberg

  Om man ser saker som papperskorgar som ramlat eller skräp som ligger på marken så får man gärna assistera med att hänga upp papperskorgar och kasta skräp. Om det kräver skruvande eller dylikt som inte är gjort i en handvändning så rekommenderar jag att man informerar någon i styrelsen, helst via mail, så får vi se till att det åtgärdas. Varken vi i styrelsen eller de anställda hinner dock med allt vi önskar så snabbt vi önskar, men ett bra första steg är ju att få information om önskade åtgärder som inte vem som helst kan åtgärda direkt.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 2 dagar sedan Stefan Spets

  God eftermiddag! Idag kommer jag och ken att vara på plats klockan 17 30 -19 00. Liam å Stig är där för träning. Fler lär ansluta. Vi ses väl på vår fina anläggning. Det var så sant att fler har talat med mig om att det ligger på marken en del pappers korgar. Verkar som dom lossnat under blåst. Verkar ha skett under vinter halv året. Frågor som har med det att göra är ju frågor som Sören Oskarsson ska svara på. Sören är vad jag vet utomhus ansvarig.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 3 dagar sedan Stefan Spets

  God kväll! Har förstått att det är många som vill att jag lägger ner lite tid på att skriva här. Det är klart att jag kan det. I eftermiddag kväll så tog jag med Ken för att träna lite bangolf och det gjorde vi. Ken valde att gå varv med Stig Jansson. Jag själv tränade EB med Andrea och Liam i flera timmar. Just det i kväll hade vi oxå en kvälls tävling där det kom vad jag kunde se 8 personer. Eric, Tomas, Sören, Jan, Stig från Uppsala näs,Arne Olofsson, Lars-Eric å ytterligare någon jag inte kan namnet på. Trea kom tomas tror jag och tvåa kom Arne om jag nu minns rätt. Vann gjorde Eric på 30,35= 65 slag. Segern gav honom 20000000 dollar. Men han fick i varje fall glädjen att gå någorlunda lågt. God natt!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 5 dagar sedan Stefan Spets

  God söndags kväll! Spets familjen är hemma efter att ha varit på ett fint bangolf läger i Värmland och Skoghall. Vi är nöjda ! Var lite kallt i början men blev allt varmare. Sola i Karlstad kom väl till pass. Drygt 50 personer var involverade. Ulf Kristiansson världsmästaren förra året i Uppsala kom och gästade och visade på hur det går till att spela på Skoghalls banor. Förvisso var det andra oxå i Skoghalls klubben som självklart kan och visade på hur man spelar på banorna. Men ändå fint att Ulf Kristiansson kom och tog sig tid. Snyggt gjort! Nu är våra ungdomar mer införstådda i hur det går till på filten och betongen. Ungdomarna som tränat där och spelat är verkligen slitstarka och vill verkligen förstå hur man spelar på dessa tvåa underlag. Jag är ändock imponerad utav samtliga ungdomar. I mina granskade ögon med Fredrik å Jesper som ledare och representanter från svenska bangolf förbundets ungdoms kommitté utmärkta.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 11 dagar sedan Eric Bohlin

  Jag kommer också ner ikväll. Jag tänker att vi kan spela 2 varv om det passar.

  Nästa vecka tycker jag vi kör igång med kvällstävling. Vi lägger upp en nyhet om det här på hemsidan också

  Rapportera

  Rapportera

 • för 11 dagar sedan Stefan Spets

  God morgon! Vi har inte talat om det just ikväll eftersom vädret varit relativt dåligt. Lite väl sent att ta det samma dag som det kommer upp. Men jag kommer i eftermiddag/ kväll likväl. Tror oxå att Eric andrea kommer. Har inte koll på vad lka som kommer.

  Rapportera

  Rapportera