Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sundsvalls IBF A-lag Damer

Följ

A-lag Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 2 apr 2014 Eva

  Grattis IBF till en stark säsong, frågan är vart detta ska sluta :)
  Fantastiskt att Tomas Stenlund blir kvar men hur ser det ut med övriga ledare och spelare? Många som börjar bli intresserade av daminnebandy så sprid mer info på hemsidan.

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 mar 2014 Så kul!!

  Så kul att ni säkrat kontraktet det är ni värda, TACK för en otroligt spännande säsong, ett nöje att följa er. Hoppas få se hela truppen även nästa säsong.
  Kul med så otroligt duktiga tränare och ledare och alla Superduktiga tjejer!!

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 feb 2014 Noterat

  Du supporter som sett alla matcher vad tycker du om helgens match?

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 feb 2014 grattis

  Grattis till säkrat kontrakt! Ni har gjort det fantastiskt bra tjejer, fortsätt så här så är ni snart i högsta serien. Skål!

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 feb 2014 S-koll

  Supporter = missnöjd förälder!
  Du undrar inte hur man stavar och skriver också?
  Vilka är alla talanger som räddar poäng? Förutom Frida = stjärna!
  Hur många av övriga spelare går in i andra lags första och andra femma? Vilka har levererat på denna nivå tidigare?
  Finns ingen som kan innebandy som Stenlund i den här stan, så var tacksam för att han styr upp daminnebandyn i Sundsvall.

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 feb 2014 Fortsättning

  emot dessa och du behöver inte gömma dig bakom ett anonymt namn i fortsättningen. Jag är inte rädd för kritik men vill gärna att den som framför den vågar stå för densamma. För du är väll en supporter och vill laget det allra bästa?

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 feb 2014 Fortsättning

  Med tiden har vi även succesivt utvecklat vårt anfallsspel och jag upplever numera att vi kan göra mål på flera olika sätt såsom kontringar, uppställt, vinna bollen högt med mera.
  Att vi har ett tydligt spelsystem vittnar våra resultat om, då vi ytterst sällan har några djupdykningar (en match under hela säsongen) Med lite mer kvalité, marginaler och ork? hade vi slagits om en kvalplats till Superligan, då vi mycket riktigt gått miste om flera poäng i slutet på matcherna. Men vi får heller inte glömma att vi tagit flera segrar i slutet (Hammarby, Storvreta, Notviken och RIG) så lösningen på problemet kanske är mer komplex än ”bara” ork.
  Avslutningsvis tycker jag det är tråkigt att du är så besviken på den prestation som jag ytterst ansvarig för, då jag personligen oerhört imponerad av lagets moral, vilja och utveckling. Jag ser oerhört stora skillnader på IBF nu och då vi körde igång i början på augusti. Men om du har synpunkter eller förslag på hur vi kan bli bättre så tar jag gärna

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 feb 2014 Fortsättning

  Tillsammans vann lagen en (1) match under ordinarie tid, detta då Hudik slog Dalen i en betydelselös match i sista omgången. k
  En månad innan seriestart var vi 9-10 spelare på träningarna och sakande målvakter för det mesta. Veckan innan seriestart spelade vi våra första träningsmatcher. I seriepremiären gjorde flera spelare säsongsdebut samtidigt som några saknades pga. av fotboll. Så att vi stod/står för en rejäl utmaning, att klara ett nytt kontrakt är knappast någon underdrift. För att lyckas med uppdraget har vi lagt oerhört stor fokus på just vårt spelsystem och framförallt vårt försvarsspel där alla ska veta exakt vad de ska göra vid varje situation. Jag tycker vi lyckats oerhört väl, då vi är oerhört svårforcerade. De mål vi släpper är oftast på någon retur eller skott som tar på någon och ändrar riktning. Vi släpper således ytterst sällan till diagonala passningar eller kontringar, vilket gör att våra målvakter har god hjälp i sitt målvaktsspel.

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 feb 2014 Tomas Stenlund

  Normalt sett undviker jag att svara på påhopp på diverse gästböcker och dylikt, men idag kliade det i fingrarna.?
  Att leda ett lag är verkligen ingen dans på rosor och jag brukar alltid säga: ”spelarna vinner matcher och tränare förlorar dem”. Så där är vi inne på samma spår!
  Min uppgift är att se till att IBF klarar sig kvar i division 1, ett uppdrag som jag själv såg/ser som en rejäl utmaning då laget misslyckats vid sina två senaste försök. Betänk att vid IBF:s senaste besök på förbundsnivå (2011) så förlorade laget med siffror såsom 11-2, 11-4, 20-2 och 9-1. Laget hade då spetsspelare som Ida Gatugård, Louisa Turton med flera. Vilket vittnar om att du inte når framgång enbart på talang. Du kan fråga dessa två om Dalen förlitar sig på talang eller sitt spelsystem.
  För två år sedan tog Söderhamn och Hudik steget upp i division 1 på IBF Sundsvalls bekostnad, trots att Hudik värvade flera av IBF:s bästa spelare så åkte bägge lagen ut med dunder och brak.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 feb 2014 Supporter som sett alla matche

  Hej en som har en undran
  Undra om det inte är dags att sparka tränarna dom tillför minst i det här laget med så många talanger som räddat poänger till laget Med tränare som efter 15 omgångar inte har fått till det minsta spelsystem eller lagdelar som fungerar i spel 5 mot 5 eller i pp i bland verka det vara tombola vilka som spelar var o hur. Och förlusterna i slutet av matcherna kan bero på att flickorna har för dålig ork på grund av för dåliga träningar Tur att att talangerna o målis räddat poänger åt IBF annars har det varit spel i Div 2 nästa år

  Rapportera

  Rapportera