Fredag 22/2 kl 19:30, Sundsvalls Sporthall

Rapportera

Rapportera

• 9 feb 2008 Tomas Lindberg

Slut för damerna (div 1) borta mot Umeå City, förlust med 3-0, efter tre insläpta i slutminuterna av andra perioden.

Rapportera

Rapportera

• 2 feb 2008 Tomas

Tung förlust hemma med 3-7 för damerna mot Vännäs, i damer div 3 föll man borta mot Härnösand med 3-6.

Rapportera

Rapportera

• 26 jan 2008 Carina Turton

Härlig seger mot Rönnskär tjejer! Följde matchen via nätet, dessvärre utan bilder!!! Dessutom försvann rapporteringen vid 7-8 så fick inte veta hur matchen slutade. AGONY!!!!
    :)

Rapportera

Rapportera

• 26 jan 2008 Tomas

Slut i Skellefteå seger med 10-7 tillslut :)

Rapportera

Damerna leder efter första perioden med 3-1 borta mot Rönnskär, mål av LT, Rosa och Carro G.