Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SK Boge

Följ

SK Boge

Följ oss för uppdateringar
Följ
SK Boge
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn SK Boge
Adress Box 240
Postadress 52325 Ulricehamn
Telefon 070-5957591
E-post skboge@gmail.com
Orgnr 865500-5745
Swish 1235559448
Kontonr 643-5127

Om SK Boge

Välkommen till slalomklubben SK Boge Ulricehamn!

Vår vision är att främja intresset för alpin skidåkning, från kul portåkning till tävlingsåkning. Vår mission är att skapa skidglädje och sammanhållning för klubbens aktiva medlemmar. Vi vill speciellt öka nyrekryteringen i klubben och få allt fler att tycka att det är kul att träna för att tävla i alpin racing. Utförsåkning är en unik sport där både barn och föräldrar kan ha glädje av utövandet, tillsammans och samtidigt.

Alla medlemmar som vill träna får vara med utan krav på deltagande i tävlingar. Du som förälder eller annan vuxen får gärna engagera dig som hjälp under träningarna i backen. Vi tar gärna emot dig som är intresserad av att vara tränare i någon av grupperna. Istället för att lämna och hämta till en träning kan man själv om man så vill stanna kvar och hjälpa till samtidigt som man får en fin stund i backen.

Vi vill att träningsläger, träning i hemmabacken såväl som tävlingar ska vara aktiviteter som görs gemensamt där alla kan åka skidor. På så sätt skapar vi trevlig samvaro.