Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Strömsbro IF P-14 Innebandy

Följ

P-14 Innebandy

Följ oss för uppdateringar
Följ
Strömsbro IF
Innebandy
P-14 Innebandy

Försäljning av Bambusa strumpor

9 mar 2023 6 kommentarer 188 visningar
Jimmy Åström Tränare
6 kommentarer
  • 10 mar 2023 David Norell-Hussein

    Hej! Det har gått ut info i andra lag att om man fler barn i flera sporter inom Strömsbro så väljer man vilket lag man säljer åt. ”Varje spelare ska sälja två gånger per år oavsett antal idrotter” var budskapet, så för Liams del så kör vi för fotbollen under våren och innebandy till hösten. Ska vi ändå ta med ett paket? Kan ju lyckas sälja det under våren men vore bra med en ”markering” om förlängt swish-datum till hösten 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 mar 2023 Jimmy Åström

    Hej David

    Det är ingen information som vi har tagit del av. Det som kommunicerats till oss är att alla lag i föreningen ska försöka sälja.

    Om man kan välja idrott borde vi i så fall kommit överens inom fotbollen p14 och innebandyn p14 om vilket lag som säljer på vår respektive höst.

    Får jag önska så försöker ni sälja även för innebandyn då vår lagkassa gynnas av det och det blir mest rättvist mot alla då vi redan lämnat ut flera. Försäljningsperioden är tyvärr inget vi styr över och den är begränsad till de två veckorna.
    Vi tar med oss frågan till hösten och försöker prata ihop oss även mellan lagen, då även med hockeyn som tillkommer.

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 mar 2023 David Norell-Hussein

    Ja den centrala kommunikationen verkar inte helt tydlig, denna info fick jag från storasysters lag:

    Man ska som aktiv i Strömsbro sälja strumpor 2 gånger per år (en nu i vår och en i höst). Det var inte tydligt angett i första utskicket centralt vad som händer om man har fler barn i flera sporter, det är där de flesta frågor kommer.

    Men då Strömsbros olika sektioner (fotboll, hockey, innebandy etc) inte tjänar något på försäljningen. 100% går till lagskassan efter man har betalt för strumporna så spelar det ingen roll för vilken sektion man säljer så att säga. Så det blir bara 2 försäljningar per år och barn oavsett antalet idrotter.

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 mar 2023 Jimmy Åström

    Vi kan gärna prata mer ikväll men min vädjan kvarstår. Försök sälja för innebandyn också.

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 mar 2023 Pär Olsson

    Jag håller med David lite i denna fråga, har fått många frågor om detta vid pojkar födda 2011 och därför har jag kollat med övriga idrotter samt hört mig för vad som har sagts, alla 3 ordföranden i hockey, innebandy samt fotbollen säger att man ska försöka sälja minst 1 påse/ per tillfälle. Kan man sälja mer och för olika sporter så är det bara positivt! Självklart ska det vara rättvist mellan sporterna...så spelar man i t.ex i tre sporter så säger man 1 påse för varje sport per år. Med andra ord som David säger kan man då välja 1 påse för fotbollen på våren och 1 påse för hockey plus 1 påse för innebandy på hösten exempelvis. Detta är en fråga som Strömsbro som klubb skulle ha tänkt på innan de valde att göra denna försäljning! Blir ohållbart när man har flera barn i flera olika sporter 🙈

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 mar 2023 Jimmy Åström

    Hej Pär, jag förstår och håller ju med. Dock är det inte den informationen som jag fått och jag kan endast förhålla mig till den informationen som ordf har skickat ut till mig. När försäljningen är avslutad bör vi kunna få klarhet i hur det är tänkt.
    Är det 1 påse/sport/år så är ju innebandyn och fotbollen klar för 2023 efter denna försäljning och till hösten blir det i ditt exempel hockeyns strumppåse. 👍

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera