Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rynninge IK P-2015
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Rynninge IK P-2015.
P-2015
Följ oss för uppdateringar
Hej,
Nu närmar sig Select Cup den 5 oktober, där vi deltar med två lag som båda spelar på Ekäng IP.
Matchinformation:
Varje lag spelar 4 matcher
Matchtid: 2 x 15 minuter
Reserver:
De som är reserver till cupen har förtur till matchcampen helgen efter.
Spelschema, tider och deltagare:
Samling på Ekäng för respektive lag i näreten av träläktaren vid 11 mot 11-konstgräsplanen 35 min före första matchen startar.
Spelschemat hittar ni ovan, och följande spelare deltar i cupen (vi kan behöva ändra i lagen vid återbud).
RIK 1 Sebastian Alvin Sigvard Thor Tage Zeke Hector Leon Noel Melvin Lukas Tränare Daniel Thomas Sandra
RIK 2 Charlie Sam Zeid Konrad Rayan Loui Emil S Otto Hamodi Gustaf Milion Tränare David Saber
Reserver
Sigge
Emil N
Vincent
George
David
Adam
Sixten
Meddela ev förhinder så snabbt ni kan.
Om något är oklart eller ni har frågor, tveka inte att höra av er!
Förbered bra!
Se till att ha koll på temperaturen, om det är kyligt är det viktigt att varma kläder, om det är nederbörd så ha regnsäkra kläder och ombyte. Det finns mat att köpa där men ha även med en frukt eller något lätt att äta mellan matcherna.
För att barnen ska orka med att spela hela helgen är det viktigt att man kommer i säng i bra tid på kvällen och att man ser till att få en bra frukost.
Vi ska kunna spela med vita tröjorna hela dagen men ha ändå med er blå tröja.
Träning | 30 sep, 17:00 |
Träning | 2 okt, 17:30 |
Örebro SK Ungdom (hemma) | 5 okt, 08:30 |
Träning | 7 okt, 18:15 |
Träning | 9 okt, 17:30 |
5 sep | Rynninge deltog i ÖBO-dagen |
27 aug | Bagarn 40år i Rynninge IK |
20 aug | Dubbla hemmamatcher |
15 aug | Sälj Restaurangchansen! |
8 aug | Rynninge IK:s Kamratförening söker nya medlemmar |
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera