Söndag kl 16,00 är det dax mot Örsjö på Grönmovallen

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2018 Oskar Hansson

Seriekollegan Lenhovda stod för motståndet denna lördag. Själva matchen visade sig bli en jämn batalj och i halvlek stod det 0-0 efter att båda lagen haft sina bra och dåliga stunder.

Detsamma kan man säga om andra halvlek fast då fick båda lagen utdelning. Orrefors gjorde 1-0 efter ett snyggt lobbskott från långt håll av Mikael Pettersson. Dock kvitterade Lenhovda nästan omgående efter att de förvaltat ett inlägg efter frispark. I slutskedet av matchen jagade båda lagen ett segermål men matchen slutade 1-1.

Målskytt: Mikael Pettersson

Coach Ejermos kommentar: ”Bra insats av oss i en jämn match chansmässigt. Vi spelar bra fotboll, särskilt i första halvlek och har nog 65-35 i bollinnehav. I andra halvlek jämnade matchen ut sig och vi bytte chanser med varandra. Idag får hela laget godkänt. Ett extra plus till en hårt arbetande Dan Rosdahl.”

OIF laddar på med två träningar kommande veckan innan den efterlängtade seriepremiären mot Örsjö.

• 7 apr 2018 Oskar Hansson

Orrefors tog emot Fagerhult på ett vårigt Åkrahäll. Laget sken ikapp med solen som trots allt fanns bakom molnen när de ledde med hela 4-0 efter ett 20-tal spelade minuter. OIF spelade vacker fotboll och gjorde snygga mål. Mot slutet av halvleken blev matchbilden något jämnare men det brukar vara normalt efter urladdningar likt den OIF hade i matchens inledning.

Andra halvlek inleddes med att Fagerhult reducerade, men närmare än så kom de inte. OIF var helt enkelt det bättre laget den här dagen. Efter mer fint spel och snygga mål stannade vinstsiffrorna på 8-1.

Målskyttar: Yoel Iyassu (2), Ing Ackewald, Niklas Karlsson, Mikael Pettersson, Subeer Mouse, Isak Boers och Mustafe Mouse.

Coach Ejermos kommentar: ”Riktigt roligt med en så fin insats. Roligt också att få göra många mål. Kul när vi lyckas med de saker vi tränar på. Idag förtjänar hela laget beröm, många gjorde en bra insats. Några som kanske stack ut lite extra var Marcus Bodén och Yoel Iyassu

Rapportera

Rapportera

• 2 apr 2018 Oskar Hansson

TUFF MATCH MOT ALSTERMO

Division 5-laget Alstermo blev en för tuff nöt att knäcka för ett decimerat OIF. Efter en ensidig match stod Alstermo som segrare med 6-2. De spelare som ställde upp i OIF stod dock för en bra kämparinsats och gjorde så gott de kunde. Det är glädjande att OIF gjorde två mål. Målskyttar blev Ing Ackewald och Mustafe Mouse.

Coach Ejermo: Alla spelare gav allt de hade idag. Med stort manfall kunde dagens trupp ändå göra en insats som visar att vi är på rätt spår. Idag ska vi plussa för laginsatsen men en extra liten guldstjärna vill jag ge till Ing Ackevald som gjorde en bra match!

Rapportera

Rapportera

• 24 mar 2018 Oskar Hansson

TUNG FÖRLUST MOT KONGA

Lördagseftermiddagens match mot division 5-laget Konga blev tyvärr inte vad OIF hade hoppats på. Efter en relativt ensidig match skrevs slutresultatet till 4-0 i Kongas favör.

Strax innan halvtid gjorde Konga 1-0 på en straffspark. Efter paus drog Konga ifrån efter bland annat ytterligare en straffspark som renderade i mål.

Träningsmatchandet har öppnats på ett tungt sätt för OIF med idel klara förluster. Det är dock viktigt att komma ihåg för OIF att de har mött två lag som återfinns i division 5 nästa säsong och ett lag som spelade i divisionen över förra säsongen. Det är viktigt att hålla huvudet högt upp och ryggen rak inför kommande utmaningar för det är i tunga perioder dom agnarna skiljs från vetet.

Coach Ejermos bästa: Nader Hazara som stod för en fin arbetsinsats under sitt inhopp. Annars var det för få som kom upp i nivå.

Rapportera

Rapportera

• 22 mar 2018 Emil Ejermo

Nu ska gruppspelet i Hyundai cup avgöras.

Orrefors möter Konga på Åkrahäll på lördag i gruppspelets sista omgång i gruppspelet i Hyundai cup och har chansen på avancemang