Rapportera

Rapportera

• 24 apr 2018 Oskar Hansson

(Matchreferat del 2)

En härlig start på säsongen för OIF! Priset som matchens lirare gick till Habib Hassani.

Målskyttar: Mikael Pettersson, Ing Ackewald och Subeer Mouse.

Coach Ejermos kommentar: ”Först och främst, fantastiskt skönt med seger, det har vi jobbat hårt för! Det var en jämn match som under stora delar stod och vägde och kunde ha slutat hur som helst, men idag var vi kalla och kunde hänga dit bollen när det skulle avgöras. Idag gjorde hela laget en bra insats, extra kul att alla kunde vara med och bidra idag, de som inte var på planen bidrog hela tiden med att sprida god energi. Så idag får hela laget ett extra plus!”

Rapportera

Rapportera

(Matchreferat del 1)

PREMIÄRSEGER FÖR OIF!

I dagens seriepremiär ställdes OIF mot Örsjö på ett soldränkt Orrevallen. Efter en hård kamp stod Orrefors som segrare med 3-1 och segersången basunerades vackert ut efter slutsignalen.

Matchen öppnades dock dåligt för Orrefors. Redan i matchens inledande minuter gjorde Örsjö 1-0 och öppnade starkast. OIF stod dock pall, ryckte upp sig och avslutade halvleken bra.

Andra halvlek kom dock att tillhöra OIF. Mikael Pettersson öppnade Orrefors målskytte i inledningen av halvleken, 1-1 då alltså. OIF spelade nu bra fotboll och den tunga inledningen på matchen var som bortblåst. Orrefors 2-1 skulle komma genom Ing Ackewald genom ett riktigt sniper-skott. På slutet blev det dramatiskt, Örsjö tryckte på för en kvittering men det var OIF som kontrade in slutresultatet 3-1 genom Subeer Mouse.