Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mullsjö IF F2011/2012

Följ

F2011/2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Information om medlems- och träningsavgiften 2024

Emil Fritzell Barn- och ungdomsansvarig
2 kommentarer
  • 24 mar Emil Fritzell

    Det är ett antal familjer som valt att teckna ett familjemedlemskap för 2024 som inte hade det 2023 vilket är roligt. Påminner om att höra av sig om man önskar ha ett familjemedlemskap i Mullsjö IF. Vi hoppas självklart att så många som möjligt vill vara familjemedlemmar i föreningen.

    Ni som hade ett familjemedlemskap under 2023 har fått ett mejl om detta idag om hur ni önskar göra med ert medlemskap för familjen under 2024. Instruktioner om detta finns i mejlet ni fått.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 7 dagar sedan Emil Fritzell

    Medlems- och träningsavgiften (även familjemedlemskap för de som har det) kommer att skickas ut nu på söndag 28/4. Allt kommer via mejl enligt informationen i nyheten ovan. Förfallodatum på alla fakturorna är den 5/5. Efter förfallodatum kommer automatiska påminnelser att skickas ut.

    OBS att om ditt barn inte ska spela fotboll i år vänligen meddela era ledare detta så de kan plocka bort er från lagets hemsida. Är man inte bortplockad kommer en faktura att skickas ut om jag inte fått någon annan information. Skulle man ändra sig senare i år och vilja börja spela fotboll igen går det givetvis bra att skriva in sig på hemsidan igen.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in