Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Björkö

Följ

IFK Björkö

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn IFK Björkö
Adress Ekvägen 4, c/o Sandström
Postadress 47537 Bohus-Björkö
E-post epost@ifkbjorko.nu
Orgnr 857209-7759
Swish 123 694 70 22
Kontonr Bankgiro 611-5091
A-lag Herrar

Om IFK Björkö

IFK Björkö har fotboll och badminton som huvudinriktningar och vi har ca 200 medlemmar.
På seniorsidan har vi ett herrlag som spelar i div 4.
På ungdomssidan har vi fotbollverksamhet för pojkar och flickor mellan 5 och 15 år gamla och vi har ett 50-tal ungdomar från 7 år och uppåt som spelar badminton.

Styrelsen består av 11 personer och har möte en gång i månaden.

Våra inkomster kommer huvudsakligen från våra arrangemang, Björködagen, midsommarfirandet, Fotbollsskolan Boulecupen, lotteriförsäljning m.m. Övriga inkomster till föreningen är medlemsavgifter, bidrag från stat och kommun, Bingo-alliansen, Bingolotto, samt sponsorer.

Vår supporterklubb "Björkis" är oss behjälpliga både ekonomiskt och praktiskt vid olika tillställningar och aktiviteter.

På träningsanläggningen finns omklädningsrum och klubbhus, en gräsplan och en grusplan. Omklädningsdelen invigdes 1988 och klubbhuset stod klart 1994. Det går bra att hyra hela anläggningen, eller om så önskas bara klubbhuset. Klubbhuset är utrustat med porslin, diskmaskin, kyl och frys, kaffebryggare, stereo m.m.

För övrigt lyder föreningen under kamratföreningarnas centralstyrelse och följer således deras stadgar. detta innebär bland annat att vår klubb organiseras enligt demokratiska principer , varvid individuellt inflytande och ansvarstagande eftersträvas i gemensamma angelägenheter.

Vår klubb skall utformas och organiseras så att den i någon form blir tillgänglig för alla och kan ge varje utövare tillfredsställelse med hänsyn till deras förmåga.

Vår klubb skall vara den naturliga kontakten mellan familj och övriga i samhället.

Vår klubbs målsättning är att ha ett representationslag med egna förmågor som ska vara ett föredöme för vår ungdomsverksamhet.

Värdegrund
I IFK Björkö visar vi hänsyn och engagemang så att alla tillsammans känner glädje och gemenskap.

Vision
IFK Björkö ska vara den mest attraktiva föreningen som alla vill vara med i.