Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hagaströms SK A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hagaströms SK
Fotboll
A-lag Herrar

Kontaktinformation

Namn Hagaströms SK
E-post kansli@hagastromssk.se
Orgnr 885000-7843

Om Hagaströms SK A-lag Herrar

Hagaströms SK är en flersektionsförening med Fotboll, Hockey, Skridsko och Rinkbandy som de ingående sektionerna. Föreningen bildades år 1967.

Inom Fotbollssektionen bedrivs en herrseniorverksamhet som under spelåret 2021 har totalt 28 licensierade spelare. A-laget spelar under år 2021 i Division 5 Gestrikland.

I Hagaströms SK spelar vi fotboll för att ha kul och bli bättre fotbollsspelare. En nyckel till framgång är att alla respekterar varandras kunnande, spelintelligens och tillkortakommanden. Vi vill vinna matcher och etablera oss som ett duktigt spelande fotbollslag. Hellre spela oss ur situationer på marken än luftpastejer med "Lycka till-adress". Vi vill vinna matcher. Bästa laget ska stå på plan då Hagaströms SKs mönstrar Div 5-spel i år. Vinner vi matcher, så ökar intresset kring laget, vilket leder till att både nya spelare och våra egna juniorer får upp ögonen för vår verksamhet. Med dem ombord ökar kvaliteten och även konkurrensen, vilket sporrar oss ytterligare.

I Hagaströms SK Fotboll strävar vi efter att ha kul och bli bättre fotbollsspelare. Det lyckas vi med tack vare välplanerade träningar och seriöst satsande spelare.
Vi tränar och spelar våra matcher på Hagaströms IP cirka 6 km väster om Gävle. Matchdag oftast söndagar i Div 5.
Tränare i år är Björn Selnes, assisterande Jörgen Wikman. Målvaktstränare är Viktor Andersson. Alla med ett förflutet som spelare i Hagaströms SK.
Administrationsansvarig är Jörgen Wikman.