Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Fanna BK A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

 • 8 nov 2020 krister kulan

  Du som kallar Dig skeptiker borde kalla Dig "Fegis". Att inte uppge vem man är visar ju att man inte kan stå för sina åsikter. Varför gick inte Du in och frälste BK i somras eftersom Du verkar ha så stort FBK-hjärta. Eller ?????

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 nov 2020 Skeptiker

  Hade du verkligen haft hjärta och brytt dig för laget som vissa säger, så hade du kommit i vintras innan eller vid försäsongen och inte glidit in som en räkmacka in på sommaren innan seriestart och tro att du är någon Frälsare. Sluta med att komma med konstiga uttalanden om att div2 inte är så märkvärdigt. Fredrik goes for glory och tabellen ljuger inte...

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 nov 2020 Carl L

  Självklart skall man ha åsikter och göra egna bedömningar om vad som kan göras annorlunda. Det Fredrik gjort är klivit upp när ingen annan gjorde, han har ställt upp när andra vände ryggen. Han lyssnade när spelarna behövde tala ut. Lade ner hjärta i att få ihop en säsong med många motgångar. Utifrån kan man enkelt peka på spelidé, taktik och set pieces. Lika mycket som när man sätter sig framför tv:n och slår på premier league hur enkelt framgång vore om man bara gjorde så här eller det där. Jag är otroligt glad och stolt över det Fredrik gjort, det är min åsikt! Att vi kommer vara mer förberedda i spelidé och upplägg till nästa säsong helt övertygad.

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 nov 2020 Skeptiker

  Värdelöst Fredrik, du kommer med stort tack inlägg efter säsongen och försöker hitta ursäkter och bortförklaringar och säger man kan skriva en bok hit och dit, om de som vart, du och de andra i ledarteamet säsong 2020 har totalt misslyckat och är inte tillräckligt bra för div2, du hade ett uppdrag när du kom som du inte fixade. Ni värvade nya spelare och hade en grundstomme spelartrupp som klarar av div2, men er spelide och taktik var värdelös och otydlig på matcherna, säger en hel del om tränarnas fel enligt min åsikt, gå tbx till flickfotboll där du hör hemma i nivå. Lär dig att svälja din stolthet och inse dina misstag.

  Rapportera

  Rapportera

 • Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

 • 13 maj 2020 Nyfiken

  Hur går det för er egentligen? Händer en del har man läst..

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 feb 2020 Bobben

  Behöver ni en målvaktstränare

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 apr 2019 Peter Kjernholm

  Tråkigt att herrsidan inte är uppdaterad på 4 månader, vore kul att se vad som hänt

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 jun 2016 Per

  Bilder Fanna BK-Brottby SK, 19 juni 2016

  https://halvarssons.smugmug.com/Sports/Fotboll/Fotboll11/Fanna-BKBrottby-SK-19-juni-201/n-HhrqCm/

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 jun 2016 Per

  Bilder Fanna BK-Sigtuna IF FK, 12 juni 2016

  https://halvarssons.smugmug.com/Sports/Fotboll/Fotboll11/Fanna-BKSigtuna-IF-FK-12-juni-/n-DmGBQc/

  Rapportera

  Rapportera