Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Uppsala BoIS F-09

Följ

F-09

Följ oss för uppdateringar
Följ
Uppsala BoIS
Bandy
F-09

Minnen har skapats, drömmar har fötts och ett lyckomynt!

13 mar 2022 4 kommentarer 635 visningar
Magnus Klang Förälder
4 kommentarer
  • 13 mar 2022 Björn Bergman

    Du glömde nog den kanske viktigaste ledarrollen, dig själv. Med fullständig kontroll över spelarnas skärpa. Det finns stora möjligheter att utveckla den rollen. Vad gäller de litterära verken som alla går väntar på efter matcherna är de redan fulländade, tackar. Om du nu bara skaffar en dig riktig telefon så har du hela mellansäsongen på dig att lära dig dess finesser så kommer en ro i kropp och knopp att skölja över dig och nästa säsong kan genomföras med en inre frid! Tack för allt gångna säsongen!

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 mar 2022 Mattias Forsberg

    Tack Magnus och Linda för allt härligt fix med läger och hotellvistelse. Grym slipning!! Går det att få denna text i en inbunden utgåva?😉 Kul läsning varje helg. Ser redan fram emot nästa säsong.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 mar 2022 Charlotte Sterner

    Tack för ännu ett fint referat och den fantastiska sammanställningen av minnen. Minime verkar ha gömt sig från minneslistan 😉

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 mar 2022 Ann-Charlotte Arkebäck

    Stort tack till dig Magnus för dina träffsäkra och underhållande referat genom säsongen! Vi ser redan fram mot nästa säsong och hoppas på dina fortsatta analyser och publicerandet av dessa!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in