Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eksjö HC A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Eksjö HC
Ishockey
A-lag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 19 feb 2012 Mr Nj

  Tack till alla A-lagsspelare som var med på hockeyskolan idag.Smålirarna uppskattade att ni ställde upp och visade hur bra ni är. Henke skjuter hårdast slagskott. tränarn åker bäst skridskor, Fredrik Tarenius tacklas hårdast och Victor B hjälpte gula laget vinna säsongens första seger. :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 feb 2012 !?!

  Tyckte bara det var roligt eftersom du gick så långt som till personangrepp och slängde ur dig en del om inavel och dylikt. Och sen har du själv problem att skriva och stava. Som ett ordspråk säger "kasta inte sten i glashus"

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 feb 2012 Andreas

  Oj , förlåt "!?!" visste inte att du var redaktör.

  Rapportera

  Rapportera

 • Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

 • Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

 • 7 feb 2012 !?!

  Bra med bortförklaringar. Inte fullt manskap, domaren var dålig och bortdömda mål. Ni hade ingen lätt kväll i Virserum med andra ord .

  Med chanslösa menar du då att få stryk med 2 mål, 5-3 och 6-4 (båda gångerna har sista målet kommit i tom bur) när vi har spelat med 11-12 man borta mot er båda matcherna i Eksjö, när ni haft fullt mannskap? Det kallar inte jag att vara chanslösa iaf. Ni var däremot chanslösa i vår 6-2 seger hemma i Virserum. Som sagt självinsikt verkar det va ont om i Eksjö!

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 feb 2012 Karlsson

  Lägg gärna in en mening om var du ser att vi dominerade? Det gjorde vi verkligen inte men ni ska vara ruggigt glada att den lata feta domaren stod vid mittlinjen 3 gånger när pucken var över linjen.

  Tyvärr för er del så är ni chanslösa mot oss när vi har iaf 3 femmor, men tyvärr har vi ju inte haft det mot er på bortaplan denna säsongen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 feb 2012 !?!

  Självinsikt är inget ni har gott om i Eksjö va? Rolig läsning i tidningen idag att ni var totalt dominanta mot Vsgf trots 18-7 i skott i första perioden och 17-10 i andra perioden till Vsgf då vill säga. Undrar om ni verkligen va på samma match som oss andra! Man tackar för det goda skrattet iaf!

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 feb 2012 9 i team 00

  Lycka till i nästa match

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jan 2012 Konta

  Nu är ni pågång Eksjö! Vinsten mot serieledarna gjorde att ni avancerade från näst SÄMSTA laget till tredje sämsta i serietabellen... Forza Eksjö

  Rapportera

  Rapportera