I länken här ovan så finns det bilder från matchen mot IF Linné

Rapportera

Rapportera

• 19 feb 2012 Mr Nj

Tack till alla A-lagsspelare som var med på hockeyskolan idag.Smålirarna uppskattade att ni ställde upp och visade hur bra ni är. Henke skjuter hårdast slagskott. tränarn åker bäst skridskor, Fredrik Tarenius tacklas hårdast och Victor B hjälpte gula laget vinna säsongens första seger. :)

Rapportera

Rapportera

• 7 feb 2012 !?!

Tyckte bara det var roligt eftersom du gick så långt som till personangrepp och slängde ur dig en del om inavel och dylikt. Och sen har du själv problem att skriva och stava. Som ett ordspråk säger "kasta inte sten i glashus"

Rapportera

Rapportera

• 7 feb 2012 Andreas

Oj , förlåt "!?!" visste inte att du var redaktör.

Rapportera

Rapportera

• Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

Bra med bortförklaringar. Inte fullt manskap, domaren var dålig och bortdömda mål. Ni hade ingen lätt kväll i Virserum med andra ord .

Med chanslösa menar du då att få stryk med 2 mål, 5-3 och 6-4 (båda gångerna har sista målet kommit i tom bur) när vi har spelat med 11-12 man borta mot er båda matcherna i Eksjö, när ni haft fullt mannskap? Det kallar inte jag att vara chanslösa iaf. Ni var däremot chanslösa i vår 6-2 seger hemma i Virserum. Som sagt självinsikt verkar det va ont om i Eksjö!

Rapportera

Rapportera

• 7 feb 2012 Karlsson

Lägg gärna in en mening om var du ser att vi dominerade? Det gjorde vi verkligen inte men ni ska vara ruggigt glada att den lata feta domaren stod vid mittlinjen 3 gånger när pucken var över linjen.

Tyvärr för er del så är ni chanslösa mot oss när vi har iaf 3 femmor, men tyvärr har vi ju inte haft det mot er på bortaplan denna säsongen.

Rapportera

Rapportera

Självinsikt är inget ni har gott om i Eksjö va? Rolig läsning i tidningen idag att ni var totalt dominanta mot Vsgf trots 18-7 i skott i första perioden och 17-10 i andra perioden till Vsgf då vill säga. Undrar om ni verkligen va på samma match som oss andra! Man tackar för det goda skrattet iaf!