Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bankeryds SK P-11 (2011)

Följ

P-11 (2011)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Habocupen 2022

2 jul 2022 11 kommentarer 558 visningar
11 kommentarer
  • 2 jul 2022 Emelie Storm

    Kul! Kör hårt!!👏👏👏

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jul 2022 Malin Rosenberg

    Hej på er föräldrar och ledare.
    Jag skriver inte detta i affekt men idag lämnade jag Slättens IP med en klump i magen och en riktigt ledsam känsla. Den attityden som laget idag förmedlade på plan får mig att skämmas. Verbalt och gester som inte hör hemma på fotbollsplanen.

    Tror vi alla har en samsyn om att det ska vara roligt att både vara på planen och vid sidan av, både i med och i motgång. Hoppas på en bättre matchupplevelse nästa gång.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jul 2022 John Pansell

    Tycker det är bra att du säger ifrån, Malin. Jag har pratat med min son om både hans och andras beteende idag. Gester mot med- och motspelare eller domare hör inte hemma på planen. Det påverkar tyvärr bara deras egna spel också. Nu tar vi nya tag framåt!

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jul 2022 Zara Bengtsson

    Jag instämmer i att helgens spel tyvärr innehöll mycket tråkigheter med fulspel och attityder som Inte gagnar lagandan och lagets prestationer. Tillsammans måste vi verkligen jobba under hösten för att laget ska peppa och stötta varandra i med och motgång.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jul 2022 Emil Särenholm

    Vi accepterar inte att det gnälls på domare eller motståndare och vi jobbar med detta på träningar och matcher.
    Vid det här laget vet de flesta föräldrar i laget att vi har jobbat med olika saker genom åren. Vi har skickat ut info om hur vi vill att attityd och beteende ska vara. Det är hemma vid köksbordet som ni ska upplysa om rätt attityd och beteende. Vi tränar grabbarna i fotboll och påminner om rätt beteende, men bäst resultat får vi om ni påminner om detta hemma. Vi tar alltid detta i samband med matcher och träningar, vi har aldrig accepterat dåligt beteende, precis som vi vill att de ska lyssna, kämpa och göra sitt bästa på både träning och match.
    //Tränarna

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jul 2022 Pernilla Lindström

    👍 Malin R

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jul 2022 Roger Norén

    Tack alla ledare för allt bra ni gör för våra barn! Ni har många olika individer att jobba med med olika viljor och förutsättningar, men ni gör ett fantastiskt jobb att utveckla dom som fotbollsspelare!
    Det är vi föräldrar som ska prata med våra barn och lära dom hur man ska bete sig när man är i ett lag - gäller både humör, engagemang, kämpavilja, lagspel och social kompetens.
    Alla har något att jobba på och alla kan bidra!
    Mellan alla tråkigheter är det kul att se hur killarna kämpar och sliter - utan att gnälla! Extra kul att se hur roligt killarna har mellan matcherna med mycket skratt och kamratskap! Killarna är grymma!
    Tack alla ledare för första halvan av säsongen - ser fram mot en utvecklande höst!

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 jul 2022 Camilla BW

    Tack alla ledare! Ni gör ett fantastiskt jobb som är helt ideellt! Vi var där på lördagen och det var bra stämning. Lämnade med glädje trots förlust sista matchen. Har aldrig sett dem spela så bra som de gjorde mot Häcken. Riktigt bra lagspel! Finns så mycket positivt att bygga på som förhoppningsvis är starkare än det tråkiga som verkar ha hänt som vi missade. Tycker också killarna är grymma och att de blivit så mycket bättre!

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 aug 2022 Minna Bergkvist

    Hej alla tränare, föräldrar och barn! Idag såg jag en fantastisk match mellan Ekhagen och Bankeryd och jag är imponerad över våra killar och Henrik (som var dagens tränare)! Så bra spel, så gott humör och så fint samspel med det andra laget. Det vi fick se idag ger mersmak inför hösten och den ser jag fram emot att få följa! 🙌🙌

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 aug 2022 Stefan Rosenberg

    Instämmer helt 👍, kul att se grabbarna springa runt och ha kul, om det hade delats ut ett grönt kort idag så skulle Max ha fått det då han klappade om en motståndare som gjort sig illa samt hjälpte honom upp. Mer sånt.

    Bra jobbat grabbar ny match imorgon med samma inställning

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 aug 2022 Henrik Sindmark

    Grabbarna fick ta och tog ett stort ansvar idag.
    Nu ska vara stolta över era grabbar!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in