Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bodens BK HF Funktionärer

Följ

Funktionärer

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bodens BK HF
Handboll
Funktionärer

Utbildning FU1-2 2023

28 aug 2023 6 kommentarer 346 visningar
Anna Johansson Törnblom Funktionär senior
6 kommentarer
  • 31 aug 2023 Mattias Eriksson

    Vems namn man skriver som ansvarig för anmälan verkar styra vart fakturan skickas. Ska man skriva ditt namn, mitt eget eller annan inom BBK?

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 aug 2023 Anna Johansson Törnblom

    Bra fråga Mattias. Du anmäler dig själv med de uppgifter som efterfrågas. och skriver in Bodens BK Handbollsförening under ”välj organisation”. Faktura skickas till föreningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 sep 2023 Mattias Eriksson

    Hej! Jag vill meddela att jag fått förhinder och måste boka av mitt deltagande på lördagens FU2. Har mailat utbildning@handbollnorr.se men skriver även här för säkerhets skull.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 sep 2023 Daniel Widman

    Vi har haft upp detta vid vårt föräldramöte igår kväll och uppmanat att minst en förälder per barn ska anmäla sig till utbildning.

    Mwn vi har ingen möjlighet att med så kort varsel som 4dgr styra om alla tidigare planer för våra ledare och föräldrar. För att vi ska kunna bemanna P12 och P14 serien med tillräckligt antal funktionärer behöver ytterligare tillfälle planeras i Boden, alt med fördel digitalt, med längre framförhållning så att även vi har utbildade funktionärer innan den 15e oktober.

    Jag gissar att det är fler lag än vi som har behovet av uppsamlingsheat, ser fram emot en lösning för barnens och klubbens bästa.

    /Daniel Widman Tränare BBK P födda 10-11

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 sep 2023 Markus Karlsson

    F12 hade föräldramöte ikväll och det fanns dem som kunde ställa upp som funktionärer men det passade inte till helgen med så kort varsel. Ev kunde någon gå utbildning till helgen (förutom jag själv), men jag håller med Daniel, ett uppsamlingsheat hade nog varit uppskattat.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 sep 2023 Anna Johansson Törnblom

    Fler utbildningar är inte omöjligt. Jag är dock uppbokad till mitten av oktober. Till dess måste vi försöka se till att lösa de ev sammandrag och matcher som har tidiga datum. Bra att ni har några i de flesta grupperna som anmält sig så vi har en startgrupp med funktionärer.

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera