1000 tecken kvar

Gästbok

• 21 apr 2010 Frams syn på matchen

Kryss även i bortapremiären
    Efter matchen mot Båstad/Torekov var det dags att möta Ödåkra borta. En tuff match,det visste vi på förhand. Vi börjar nervöst med många felpassningar, det ska sägas att verken plan eller vind gjorde det mycket lättare. Eftersom vi började med vinden i ryggen var det vi som styrde matchen och vi skapar många bra chanser. Bland annat två i virket. Med 26 minuter spelade kan vi också rättvist ta ledningen genom Olsson som fint går förbi två motståndare och snyggt placerar bollen i mål. Trots övertaget står det bara 1-0 efter första. I andra är matchbilden tvärtom då Ödåkra har ett kraftigt spelövertag tack vare vinden. Vi är långa stunder under hårt tryck men Ödåkra lyckas inte skapa några riktigt heta chanser. Så med ca 10 minuter kvar har Ödåkra en jättechans men anfallaren,som har öppet mål skjuter istället ett stort håll i luften. Nu känndes det som att vi skulle reda ut att ta med oss 3 pinnar hem men när det återstår 3 minuter av matchen trycker Ödåkras Mathias Olsson in kvitteringen efter en bra inlägg från vänsterkanten. Surt att tappa två pinnar men vi ska komma ihåg att lagen vi mött säkerligen kommer tillhöra toppen. Alltså två bra insatser på raken lovar gott inför kommande matcher.

• 31 mar 2010 Antonio

Så finns där nu bilder från både Allerums matchen och träningslägret (lite drygt 200 st) att beskåda. :)

Rapportera

Rapportera

• 30 mar 2010 Bara GOIF referat om DM

Kvällens två matcher där det slutade med förlust för A-laget i DM mot Ödåkra IF och vinst för B-laget mot Torns If. A-laget har nu spelat färdigt i DM där vi förlorade med 1-4, motståndet ikväll var väldigt tufft men det var med en rättvis seger åt Ödåkra. Vi hade endast 1-0 underläge i halvtid men fick tyvärr en tidig utvisning i andra som gjorde att vi försvagades allt mer i försvaret.

Rapportera

Rapportera

• 21 mar 2010 Glory Glory

nu måste väl hagströmarna vända sina mössor ut och in. ibland är livet rättvist :)

Rapportera

Rapportera

• 21 mar 2010 #8

Kan inte vara lätt att ha måltorka #9:) Anser rapporten är i högklass, lyssna inte på #8, han försöker än finna sig tillrätta i Helsingborg!

Rapportera

Rapportera

• 20 mar 2010 #9

ALLVARLIGT TOMMY!

Va fan hände med Hägg snubbbla(notera tre B:en) in bollen i mål
    och att jag sprang in i andra halvleken och tog bollen och sprang hem? Match rapporten är ett skämt, det är skam. Väldigt Besviken!