Rapportera

Rapportera

• 25 apr 2010 Förslövs syn på matchen

Resultat: FIF - Ödåkra = 0-4(0-2)
    Årets andra förlust i serien kom mot ett Ödåkra som jag tippar i toppen av serien tillsammans med Hittarp. Matchen började avvaktande, Ödåkra var lite försiktiga och vi hade chansen att visa att vi hade hemmaplan. Efter ca 10 minuter in i första halvlek var Arton inblandad i en bryting som borde resulterat i straff tycker jag, ett par minuter senare så fick vi ett mål bortdömt för offside inne i straffområdet vilket också var ett tveksamt domslut. Kort därefter fick Ödåkras Hilding målläge och 0-1 var ett faktum. Ett par minuter senare så tappar vi bollen i ett anfall och Ödåkra ställer om och kan göra 0-2. Luften går ur oss lite efter detta. I andra halvlek börjar vi bra och försöker spela oss framåt men vi lyckas endast skapa någon halvchans. Tyvärr gör Ödåkra 0-3 på en hörna kort därefter, 0-4 kommer i slutet efter ett friläge. Att kommentera bort 0-4 är inte lönt, Ödåkra var ett bättre lag än oss idag, vi har inga marginaler med oss men så är det ibland. För att vi ska börja vinna igen krävs mer vilja kombinerat med självförtroende. Jobbar man hårt så brukar turen vara på ens sida tillslut. Nästa match är borta mot Hittarp där vi kan slå lite ur underläge.