Rapportera

• 19 maj 2010 Högaborgs referat

Wilas
    Datum: 2010-05-18 22:39
    En tuff match mot ett ivrigt krigande Ödåkra på en mycket svårbemästrad plan. I första halvleken böljade spelet fram och tillbaka utan någon tydlig tendens men Ödåkra hotade oss då och då med djupledsbollar. 0-0 i paus. Andra halvan var ungefär likadan, det var mycket kamp och tjongande, varje gång vi försökte spela boll så studsade den ifrån oss och frustrationen började bli påtaglig. Ödåkra tog ledningen med 1-0 i 70:e minuten genom en mörsare i Marcos vänstra kryss. Vi knyter då näven och bestämmer oss för att kollektivt jobba oss tillbaka och förbi. Sagt och gjort, nu iscensatte vi en press och anstormning som gjorde hemmalaget yra i mössan. Linus P kvitterar i 80:e minuten med ett lurigt distansskott med kraftfull skruv, målisen hade inte en Janne på det skottet )
    Tre minuter efter kvitteringen dunkar Mario in ledningsmålet helt otagbart vid målvaktens högra stolprot efter fint förarbete från Faton. Vi är inte nöjda med detta utan pumpar på med ideliga attacker. Toye ger sig ut på en liten utflykt i motståndarlägret i 90:e minuten och väl framme i straffområdet spelar han läckert fram Philip Håkansson som med finess kan dunka in trean. Bra krigat idag killar! Ni visar moral och laganda trots risiga yttre förutsättningar. En rufflig dag på jobbet avslutas i dur och det är bara att slicka såren inför torsdagens träning. Nu är det full fokus på seriematchen hemma mot Halmia på lördag.
    Korven på Toftavallen får 3+ i betyg av "KorvaCalle" Månsson och undertecknad förresten. Storken gnetade till sig en gratisburgare trots att han tjänar mer stålar i månaden än hela ödåkras befolkning tillsammans... /Wilas

Rapportera

Rapportera

• 18 maj 2010 Anonym

ni har ett spännande ungt lag. ni kommer komma upp till fyran tror jag.
    Artan Jashari tror jag kommer bli en stor spelare så småningom. upp med han till a-laget

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2010 Paparazzi

Bilder från B-lagsmatchen mot salamis. Finns sent omsider på hemsidan :)

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2010 Ytterliggare DM

Känns som Viken fick lika hårt motstånd i cupen som ikväll.
    Trelleborgs FF borta.

Rapportera

Rapportera

• 6 maj 2010 Kolla resultatet i DM!

Hyllinge åkte ikväll ner till Malmö för DM match mot MFFs ungdomslag av okänd ålder. Div.7 spelarna räckte inte till och slutsiffrorna rann iväg till gigantiska 26-0.