SMR

Rapportera

Rapportera

• 12 apr 2011 Lundby matchrapport

Vi gör bra första halvlek. Vi skapar 6-7 jätte lägen men får inte in den. Istället så kommer en djupledspass som är offside men domaren missar och det blir hörna. På hörnan kommer Zenith till avslut och bollen går i mål. Vilken kalldusch! Vi fortsätter skapa chanser men får inte in bollen.

I halvlek var alla bestämda att vi skulle vända och vi började bra men det tog ganska lång tid innan vi kunde kvittera och kvitteringen kom på en frispark där Magnus skjuter in den mot mål från högerkanten och målvakten som har varit bra fram tills detta ögonblick når inte bollen riktigt och klappar in den i eget mål. Men det skulle inte dröja länge innan nästa kalldusch skulle komma. Fem minuter efter vår kvittering får Christian i Zenith bollen och vänder upp och drar ett fint skott som dyker in över Stefan 1-2 och vi tappade greppet igen! Vi börjar stressa men har ändå ok anfallsspel. I 80:e minuten så snor Jimmy bollen då Zenith slarvar i uppspelet, Jimmy dribblar bort ett par spelare innan han kan lägga den fint under målvakten! Kvitteringen eldade upp oss rejält och i en kontring så spelar Magnus bollen i djupled till Ali som driver bollen runt vänsterkanten och Ali hittar Omar som orkat upp i straffområdet och han lägger in den i mål 3-2! Härlig känsla!

Kan väl sammanfatta det hela med att vi förtjäna vinsten även om Zenith var rätt tunga att möta. Synd för Zenith att Christian inte hann vara med från start då han var sen från Stockholm. Lundby saknade Nikkilä och Lirre då dessa två är avstängda. Lirre har en match kvar medans Nikkilä är spelklar till matchen på lördag mot F.T.U.

Vi tackar även publiken som tog sig till plan! Var rätt många och vi hoppas givetvis att det blir fler till på lördag!Nu är det 21 matcher kvar gubbar! Gött jobb! Ta en skön kväll och börja sedan ladda för måndagens träning!