Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Värnamo Södra FF P-11

Följ

P-11

Följ oss för uppdateringar
Följ

Information inför G-Man Cup söndag 23 Februari

19 feb 2020 6 kommentarer 307 visningar
Pär Andersson Tränare
6 kommentarer
  • 19 feb 2020 Denan Cisic

    Nu är detta kanske fel tema men jag undrar om det finns fler killar än Deniz som är sugna på att träna två gånger i veckan och om det finns möjligheter till det rent praktiskt? Skulle vara jätte tacksam om någon kan svara på min fråga. Vi ses på söndag!

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2020 Malin Sten

    Killarna är ju rätt unga än så länge och jag antar att det kommer bli två träningar så småningom ändå. Flera har ju även andra sporter parallellt. Vet inte alls hur planeringen ligger men för vår del så räcker en träning/vecka.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2020 Johan Borg

    Vår son spelar innebandy också och så länge den säsongen varar är det fullt tillräckligt för honom med en fotbollsträning per vecka. Under sommartid däremot skulle det kunna funka fint med två fotbollsträningar per vecka under förutsättning att tränarna känner att de orkar och har tid för det. Tränare, jag är mycket tacksam för den tid och engagemang ni lägger in redan och en utökning är ngt som måste ske på ert initiativ och på era villkor.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2020 Rafael Asterblad

    Hej! Trevliga kommentarer. Jag håller med Denan och till viss del även med Johan... P11 har träning 2 ggr/v detta gäller Handboll och Innebandy , synd att Handboll kolliderar med Futboll på tisdagar... Tacksamt för alla engagerade tränare som hjälper oss föräldrar att våra barn kan uppleva en meningsfull fritid!

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 feb 2020 Bashar Alshamas

    Hej!
    jag tycker att det räcker med en träningsvecka eftersom vi måste följa med och vi har andra barn som har andra aktiviteter så vi kan tänka om det nästa år.

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 feb 2020 Helena Andren

    Hej, Lucas Nilsson har blivit sjuk och kan tyvärr inte komma imorgon på cupen. Med vänlig hälsning, Helena

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in