Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vattjoms IK Utvecklingslag Herrar

Hej ! Jag vill bara meddela att sporthallen är avstängd för renovering den 7/3. Från kl 8.00-22.00 / Jenny

Rapportera

Rapportera

• 14 maj 2017 Christer Bergström

Hej på Er i Vattjom! Vore kul om ni ville vara med i Köks Johan cup i år.

Nu sparkar vi liv i Köks Johan Cupen igen och den kommer att gå av stapeln helgen den 2-3 september 2017 i Timrå Sporthall och en fullspäckad kiosk med mat och dryck finns att tillgå.
    Vår målsättning är att ha 8 lag fördelade i 2 grupper med ett A och ett B slutspel. Varje lag får 6 stycken matcher vardera. Matchtiden är 2*20 minuter rullande tid förutom den sista minuten i varje period. Vid oavgjort resultat i slutspelet tillämpas straffläggning 5 stycken vardera och därefter varsin tills en vinnare korats. I finalen är det först en 5 minuters sudden death innan straffläggningen får avgöra,
    Anmälningsavgiften är 2500:- där vinnaren får tillbaka pengarna.
    Anmälan görs till Christer Bergström på tel 0703287037 eller till mail kricka19@hotmail.com
    Pengarna sätts in på följande kontonummer i Handelsbanken 6349-663 357 322
    Hoppas på Ert lags deltagande i denna kanoncup i en riktigt bra hall. Först till kvarn.....

Rapportera

Rapportera

• 5 nov 2016 Daniel Eriksson

Hej Ellert!

Det du skriver får mig att känna att det är på gränsen till sorgligt. Att skänka/donera 5000 kronor till en förening utan att få ett tack, känns som... lågvatten.

Är du säker på att a-lagets gästbok är det bästa forumet för att dryfta detta? Kanske vore ett mail till styrelsen bättre, eller kanske direkt till personen du var i kontakt med?

Eftersom jag nu varit aktiv i föreningen i ganska precis ett år, antar jag att pengarna också kommit mig till dels. På något sätt.

Därför lyfter jag på hatten och tackar. TACK, ett par år för sent.

Rapportera

Rapportera

• 5 nov 2016 Ellert

För några år sedan så skänkte jag 5000 till klubben. Väntar fortfarande på ett tack som jag aldrig fick.

Rapportera

Rapportera

• 8 jun 2016 Christer Bergström

Nu står det klart att Timrå IBC åter arrangerar försäsongscupen Köks Johan Cup! Cupen kommer att gå av stapeln helgen den 3-4 september 2016 i Timrå Sporthall Nytt för iår är att vinnande lag kommer att erhålla en prischeck på 5000 kronor.
    Cupen kommer att ha 8 lag fördelade i 2 grupper och där samtliga lag kommer att få spela 6 matcher vardera.

Speltiden är 2*20 minuter rullande tid förutom sista 3 minuterna som är effektiv. Vid oavgjort resultat i slutspelet tillämpas straffläggning förutom i finalen där det först kommer att vara 5 minuters sudden death.

Anmälan göres till Christer Bergström på tel: 070-3287037.

Efter anmälan sätter Ni in 3 000 kronor på bankgironummer : 6349 663 357 322 (gör en överföring) i Handelsbanken. Märk med Köks Johan Cup och Ert lags namn. När betalningen är gjord är laget klart för deltagande.

OBS! För de lag som anmäler sig före den 30 juni är anmälningsavgiften 2500 kronor!

Rapportera

Rapportera

• 3 sep 2015 Mikael Samuelsson

Välkomna på Katrineholm Innebandy Cup den 22-24 april 2016!

Cupen spelas i följande klasser i dam/herr och flick/pojk:

Senior - ungdom födda -03:
    Dam, DJ (97/98), F99/00, F01, F02, F03
    Herr, HJ (97/98), P999/00, P01, P02, P03

Klasserna -04 - -06 spelas utan resultaträkning och spelas endast lördag och söndag:
    F04, F05, F06
    P04, P05, P06

Endagscup
    P07 spelar endast lördag i Järvenhallen (ca 30 x 15)
    F07 spelar endast söndag i Järvenhallen (ca 30 x 15)

Köks Johan Cup 2015!

Varmt Välkomna till en härlig försäsongscup där man är garanterad mycket matcher vilket är precis vad man vill ha under försäsongen.

Köks Johan Cup är en Herrcup för A-lag som kommer att äga rum helgen den 5-6 September 2015 i Timrå Sporthall.

Efter anmälan sätter Ni in 2500 kronor på bankgironummer : 6349 663 357 322 (gör en överföring) i Handelsbanken. Märk med Köks Johan Cup och Ert lags namn. När betalningen är gjord är laget klart för deltagande.

Först till kvarn principen gäller!

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2015 Håkan Berggren

Kom ihåg mötet på söndag. Ni som fortfarande funderar över hur ni ska göra kom på mötet. Rudegården övervåningen kl 19

Rapportera

Rapportera

• 11 okt 2014 Live

Hur går det mot alnö? jag ser att alnö har tagit ledningen, men matchen borde väll vara klar nu när den startade 14,00....

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2014 kricka

Köks Johan Cup 23-24 augusti 2014!
    Information

Köks Johan Cup är en Herrcup för A-lag som kommer att äga rum helgen den 23-24 augusti -2014 i Timrå Sporthall.