Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Trångsunds IF Hockeyskolan

Följ

Hockeyskolan

Följ oss för uppdateringar
Följ
Trångsunds IF
Ishockey
Hockeyskolan

Kontaktinformation

Namn Trångsunds IF
E-post kansli@trangsundsif.se

Om Trångsunds IF Hockeyskolan

Välkommen till Stortorpshallen och Trångsunds IF.

Vi är en ideell ishockeyförening och har som mål att erbjuda kvalitativ och meningsfull ishockeyverksamhet för barn, ungdomar och äldre, primärt, boende i Skogås/Trångsund med närområde.
Verksamheten bedrivs ifrån Stortorpshallen.

Trångsunds IF har som mål att ge alla den bästa möjliga ishockeyutbildning där alla ska få ha drömmen om att bli ishockeyproffs. Vi försöker därför göra allt för att varje spelare ska spela ishockey så långt upp i åldern som möjligt och då gärna i Trångsunds IF.

Vi uppmuntrar också till att prova och utöva andra sporter så länge som möjligt.

Trångsunds IF ska även verka för att våra spelare ska utvecklas socialt samt bli ansvarfulla och goda förebilder för kamrater och medmänniskor i såväl med- som motgångar samt att visa alla människor respekt.

Föräldrar och andra Supportrar
Som ideell förening är vi beroende av Dig. Vi behöver tillsammans hjälpas åt med både stort och smått, allt från att plocka fram puckar och tröjor till träningarna, stämma av närvaro till att även hjälpa till på isen. För dig som vill hjälpa till på träningarna finns även möjlighet att gå på utbildning. Hör gärna av dig med vad just du vill/kan hjälpa till med.

Kom ihåg att din främsta uppgift som Förälder är att vara ditt barns största supporter.

Försäkring
Alla som har betalat spelaravgiften är försäkrade genom Svenska Hockeyförbundets samlingsförsäkring ifall olyckan skulle vara framme.

Avgifter
Avgifter för Hockeyskolan är 500 kr per termin. I avgiften ingår även medlemsavgift för ditt barn.

Utrustning
Obligatorisk utrustning för att delta är: Godkänd hjälm med galler, godkänt halsskydd, hockeyhandskar alternativt kraftiga handskar, skridskor och klubba. Viss låneutrustning finns i på plats, om ni vill låna utrustning behöver ni vara ute i god tid innan träningen börjar.

Välkomna!