Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Klasspengar.se

Kontaktuppgifter

Adress: Garvaregatan 2, 665 32 Kil
Telefon: 0554 101 39
E-post: info@klasspengar.se
Hemsida:

Klasspengar.se

Klasspengar.se är en del av Smaklökens Kryddor med fokus på skolklasser och föreningar. Kärleken till mat och nya smaker var startskottet för Smaklökens Kryddor – ett familjeföretag som idag ägs och drivs av Jonas Holt. Sedan 15 år tillbaka har de importerat, producerat och sålt kryddor till storkök, detaljhandel och restauranger i Sverige, Norge och Danmark. Familjen Holt handplockar råvaror från hela världen för att Smaklökens Kryddor ska kunna komponera sina egna högkvalitativa blandningar som sedan tillverkas och packas i den alldeles egna kryddfabriken i hjärtat av Värmland.

Produkter

Vi har valt ut de mest omtyckta kryddblandningarna från vårt sortiment och kombinerat till ett kitt. Dina kunder köper smakrika och prisvärda kryddor av hög kvalitet, levererade utan mellanhänder och stödjer samtidigt din förening eller skolklass.

Säljexempel

Kryddboxarna säljer ni för 100 kr/st och behåller 45 kr per såld kryddbox.

På 25 deltagare och 15 kryddboxar tjänar ni 16.875 kronor
På 25 deltagare och 20 kryddboxar tjänar ni 20.500 kronor
På 25 deltagare och 25 kryddboxar tjänar ni 28.125 kronor

« Föregående Till översikten Nästa »