Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SOHA

Följ

SOHA

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
SOHA

Kontaktinformation

Namn SOHA
Adress Vasagatan 42
Postadress 79231 Mora
Telefon 0250-141 18
E-post bjornhb_aberg@hotmail.com
Orgnr 828000-0849
Kontonr 780-5443

Om SOHA

Du blir aldrig för gammal för ishockey!

Redan som 35-åring upphöjs du till status som oldtimer. I Canada finns det ungefär lika många oldtimers som ungdomsspelare. Finland har c:a 2.500 veteranishockeyspelare och i Sverige har vi snart passerat finländarna. Vi växer kraftfullt hela tiden.
Vi bidrar i många fall med att vara aktiva i samband med söners och döttrars ishockeyengagemang - som ledare och tränare. Vi vet ju hur det skall gå till .. En start för dig i veterankarriären kan vara föräldramatcher där stommen sedan kan finnas för ett veteranlag. Hör dig också för med hockey-bockey kompisarna om det inte är dags att ta fram rätt klubba igen. Många veteranlag har lag i olika åldersgrupperingar +35, +45, +50, +55, +60. Seriespel, cuper och turneringar finns över hela landet. Flera lag åker ofta utomlands och spelar i Canada, Finland, Tjeckien, Ryssland, Danmark, Tyskland, Spanien, Thailand, Australien, England, Skottland, Norge, .... .... ja, t.o.m. i Syd-Afrika och Dubai

SOHA arbetar för rekreationshockeyn i landet.
SOHA har genom idogt arbete lyckats halvera försäkringskostnaderna för lag anslutna till SIF.
SOHA har i flera år arbetat för en R-licens där veteraner och rec hockeyspelare bör ingå. Det verkar nu som detta har slagit rot inom SIF, vilket är positivt.
SOHA är en ideell organisation och inga arvoden förekommer ändå arrangeras varje år ett Sweden Cup. Olika event, landskampsspel och annat. SOHA förmedlar även kontakter för utlandsspel till de lag som vill ut i världen och även för utländska lag som vill lira här. SOHA har även samarbete med flera andra länders veteran och rekr förbund CARHAOHA, NOHA m. fl.
Det är viktigt att alla lag är med i SOHA och stöder med sin medlemsavgift och även genom att delta i SOHA:s möten och kanske ta en styrelsepost.